(SIDE2): Nervene tok overhånd da Samsaya skulle opptre i «Hver gang vi møtes».

Lørdag var det Simone Eriksruds, eller Simone Larsen, som hun en gang het, tur til å bli hyllet av sine seks kolleger i «Hver gang vi møtes».

Bak monsterhit

- Det vittige med Simone er at du ser alt hun tenker på. Hun er veldig generøs og veldig viktig for gruppen, sier Sigvart Dagsland i programmet.

Siden sist har både han og Lars Lillo-Stenberg havnet på topp ti på ITunes med sine tolkninger av Alexander Rybaks låter «13 Horses» og «Fairytale».

Simone Eriksrud slo gjennom med D’Sound i 1999 og fikk et stort gjennombrudd internasjonalt. Det kanskje mange ikke er klar over er at det er hun, sammen med ektemannen Simen Eriksrud og Cato Kent som står bak monsterhiten «Ambitions» til Donkeyboy.

- Jobbet hardt for ikke å være annerledes

Simone kom til Norge da hun var fire år gammel. Hennes mor er tysk og hennes biologiske far er tyrkisk.

- Moren min møtte Tor Larsen og etter fire år byttet vi til Norge, Da jeg flyttet til Norge, ble jeg så veldig annerledes. Jeg jobbet hardt for ikke å bli sett på som det, og det skuffet meg at jeg etter alt det arbeidet fremdeles ble sett på som annerledes, forteller Simone i programmet.

- Men den dagen jeg hentet det norske passet mitt. Det var litt melankolsk. Det var som å miste den tyske siden ved meg og omfavne den norske for fullt. Samtidig er Norge et godt land å bo i. Jeg er så glad i Norge! Sier Simone.

Alle artistene trekker frem Simone Eriksruds personlighet, hennes varme og voldsomme evne til å inkludere.

- Du lot meg sove ut i dag, det er det ingen andre jenter som har gjort før, sier Alexander Rybak når han «slipper» den første aktiviteten.

- Det kan forstås på flere måter, sier Lars Lillo-Stenberg til latter fra alle.

Sjekk gjengen forsøke seg på windsurfing fra forrige episode:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=nu0hwUTkZPBvmufOHy3J8ofZry-AyNhXCgpDAmTZxwK407rgvnXzQ86v6sXRc9NcUdDiXSFQox3IyA-8dOle3ozRziABcKVF3RPrbKSWASlWHEpIGPpxW0i07qX1BfrowBxMU6MqaAg&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Flere var synlig nervøse, men ikke så nervøse som Samsaya som rett og slett felte en tåre før hun skulle tolke ​ «Tattoed On My Mind».

- Jeg har veldig lyst til å formidle at det du gjør, du er bedre enn en stor pop-suksess. Du er en så bra person. Og så har jeg valgt en låt jeg ikke visste var din. Jeg var på en filippinsk fest og absolutt alle sang med. Stor liten, gammel, ung, forteller Samsaya. - Samsaya rørte meg dypt, og jeg elsket det Elg gjorde. Faktisk gleder jeg meg til å se det igjen, sa Simone Eriksrud til Side2 før programmet.

Side2s favoritt:

Anneli Drecker sang «Real Name»

Alexander Rybak sang «Smooth Escape»

Lars Lillo-Stenberg sang «Do I Need A Reason»

Sigvart Dagsland sang «Ambitions»

Elg sang «Last Days and Nights of Rock & Roll»

Samsaya sang ​ «Tattoed On My Mind»