Gå til sidens hovedinnhold

Hver tredje kvinne bruker vibrator

Anita Apelthun Sæle mener kvinner som dyrker sex alene må være fortvilte. Her er vår dildotest for de som mener at det er greit med litt fortvilelse.

Det blir stadig vanligere at det ligger en vibrator i skuffen hos jenter både med og uten kjæreste. En undersøkelse gjort blant tusen kvinner på Spray viser at hele 35 prosent, hver tredje kvinne, bruker en vibrator eller en dildo jevnlig. Selv om Anita Apelthun Sæle fra KRF mener at vi ikke har bruk for sexleketøy.

I tillegg vurderer 43% av jentene som ikke har vibrator å kjøpe nettopp dette, så det er mange fortvilte kvinner i verden i følge KRF-politikeren.

Godt alene

Forskjellen på en vibrator og en dildo ligger mye i navnet. Den førstnevnte har vibrerende funksjon, mens den andre typen er en kopi av en penis. Navnene brukes også om hverandre.

– Det er godt å bruke en vibrator alene, sier «Cathrine», det gir gode og raske orgasmer.

– Jeg bruker en vibrator tre-fire ganger i uken, det kommer litt an på, sier «Line».

Kan brukes sammen med kjæresten

Det blir også vanligere og vanligere at en vibrator brukes sammen med kjæresten. Over 70 prosent av de som har en vibrator, har prøvd den sammen med en partner.

– Min partner synes det er helt greit at jeg tar fram vibratoren før, under eller etter samleiet, sier «Cathrine.» Sikkert fordi da blir det litt mindre jobb for ham...

De beste testet

«Line» og «Christine» har testet de beste hjelpemidlene og vinneren ble et hjelpemiddel kalt Pulsatron. Laget for å brukes alene, eller sammen med noen. God omtale fikk også «Samurai» - en vibrator som stimulerer flere deler av underlivet samtidig.

Her finner du testen

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot