Gå til sidens hovedinnhold

Hvilke kjendiser stoler vi på ?

Tom Hanks er Hollywoods mest tillitsvekkende person, viser en undersøkelse. Hvem går ham en høy gang i Norge?

(SIDE2:) Det har blitt sagt om Tom Hanks at han er så populær at folk ville kommet og sett ham spille selv om han satt helt i ro og prøvde å være en loff. Hans popularitet sørger nå for at han topper en undersøkelse over hvem folk stoler mest på av Hollywood-kjendisene.

På andre plass kom Rachael Ray, mens «Tilbake til fremtiden»-stjernen Michael J. Fox kapret tredjeplassen i undersøkelsen.

Listen vil bli publisert i magasinet Forbes og er på hele 1500 personer. Ifølge News.com har det ikke kommet ut hvilke personer som havnet på bunnen av listen.

Hvilken norsk kjendis stoler du mest på? Gi din stemme i Side2-redaksjonens forslag til høyre, eller diskutér i Veggavisen her

Andre tilstedeværende på topp ti, var Oprah Winfrey (4.) og skuespilleren som gir stemme til Darth Vader, James Earl Jones (5.). Også Denzel Washington, Morgan Freeman og Reese Witherspoon kom med i topp ti. I tillegg til Ron Howard, mannen som har regissert Hanks i en rekke filmer, inkludert «Da Vinci-koden».

En evolusjonsekspert sier i en kommentar til listen at den reflekterer vår primitive natur. Vi klarer ikke å skille personene fra rollene vi ser dem i gjennom film og tv.

- Hjernen vår forstår ikke at disse personene spiller roller i drama eller tv-show, og vi oppfatter dem som om de var våre venner, sier Satoshi Kanazawa.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping