Gå til sidens hovedinnhold

Hvor mye kan du om musikk?

LOS ANGELES (TV 2 Nettavisen): Suksessen med Singstar til Playstation har gitt mersmak, og Sony utvikler nå en ny type spill: Buzz er ditt eget spørreprogram om musikk.

Det er tross alt et år til Playstation 3 lanseres verden over, og Playstation 2 er på ingen som helst måte død.

Sony har klart å nå nye mennesker, mennesker som vanligvis ikke spiller mange spill, med EyeToy og spesielt syngespillet Singstar. Nå lanserer de enda et spill i Singstar-ånden: Buzz.

Buzz er et kunnskapsspill for musikkelskeren, hvor du deltar i et "ekte" spørreprogram hjemme i din egen stue. Spillet har over 5000 spørsmål og rundt 1000 klipp fra musikkvideoer de siste tiårene.

Spillmagasinet fikk presentert Buzz på Sonys pressekonferanse tirsdag, og spillet ser svært lovende ut. Sony kan ha funnet nok en kilde til endeløse rekker av suksesspill a lá Singstar med denne typen spill.

Buzz kan spilles av opp til fire personer samtidig, og alle får hver sin "buzzer" som må klikkes fortest mulig. En rekke forskjellige oppgaver legger til enda en dimensjon i et allerede morsomt spill. Blant annet går en bombe på rundgang mellom deltagerne, som sendes videre om du klarer å svare riktig på spørsmålet. Er det du som har bomben når den smeller, mister du naturligvis poeng.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem