Gå til sidens hovedinnhold

Dette mener han egentlig

Les hva gutta tenker når de snakker.

(YEYE): Hvor mange ganger har du ikke lurt på hva han egentlig mener når han sier noe? Nettstedet iVillage har fått hjelp av guttetyderen W. Bruce Cameron for å tyde de uklare signalene til mannen.

Han sier han trenger avstand
Da du var ung, tenkte du at «en dag skal jeg møte en mann som jeg faller for, og vi skal gifte oss og få barn»? Gutter gjør ikke det. Gutter tenker «en dag skal jeg ha sex». De legger ikke så mye mer i det enn det. Fyren din trenger avstand fordi forholdet med deg har blitt mer enn han noensinne trodde det skulle bli.

Han må sjekke med seg selv at han har det bra, og at han fortsatt er et selvstendig individ. Det er vanligvis ikke mer komplisert enn det. Og med mindre han definerer avstand som i å «flytte til andre siden av kloden uten deg» burde du gi han den avstanden.

Han blir blank når du forteller han følelsene dine
Det er én grunn til at han ser blank ut: det er fordi han er det! Den følelsen han har å gjengjelde er sannsynligvis frykt. Mange gutter har problemer med følelser. Å vise følelser er, for menn, et tegn på svakhet. Det betyr ikke at han aldri vil kunne høre på deg, forstå deg og svare deg, men det kan være vanskelig for han. La det ta den tiden det trenger.

Han forventer at du skal planlegge alle datene deres
Det er mange jenter som har typer som tenker at en date er synonymt med å se fotball på TV. Du har det motsatte problemet - han gir alt ansvaret til deg. Du tenker kanskje at det betyr at han ikke bryr seg, men det er faktisk et tegn på det motsatte - han vet at du vet bedre enn han, og han er med på det. Så hva er problemet? Velg noe du liker selv, og vær glad han ikke tror han vet bedre enn deg.

Han setter kompisene sine foran deg
Det er med stor motvilje at en gutt forlater «guttecampen» for en jente. Og det er det det føles som for gutter: som et par har man helt andre sosiale regler enn når man er med kompiser, og det betyr også at han ikke kan være like mye med gutta. Typen din kan kanskje ikke klare overgangen - det er det at han vil ha begge deler. Men han må jo velge, ikke sant?

Vel, det kan være at han velger kompisene over deg. Det er selvfølgelig synd men det er også veldig mulig. Det vil si at han bare ikke var klar for å ha et ordentlig forhold. Noen er dessverre veldig treige til å vokse opp.

Han sa han skulle ringe, men gjorde det ikke
Menn vet at du vil at de skal si «jeg ringer deg», men for dem føles det ikke som et løfte, men mer som et kompliment. Det gjør jo jenter glade! De forstår virkelig ikke at når de ikke ringer som lovt, er det fornærmende. Men ikke døm ennå - det kan være han holdt på å ringe 50 ganger, men turte ikke i siste sekund. Menn er heller ikke så flinke til å prate i telefonen - det er for å utveksle informasjon, ikke for å småprate.

Men hvis du tenker høyt om han burde kanskje du kontakte han? Det kan være han tenker det samme som deg men er ikke sikker på om en som deg vil ha noe med han å gjøre. Det er ingen garanti, men er det ikke verdt å finne ut av?

Siste fra Yeye: Gå til forsiden!

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken