Gå til sidens hovedinnhold

- Hvorfor har ikke kona gått fra deg?

Idar Vollvik svarte på det leserne lurte på.

IDAR VOLLVIK STILTE TIL NETTMØTE MED NA24 OG NETTAVISENS LESERE. NEDERST I ARTIKKELEN SER DU SVARENE.

Få om noen nordmenn har fått like mye oppmerksomhet som Idar Vollvik de siste årene.

Nå satser han som kjent stort mot mobilmarkedet i Thailand, noe som opptar mange av leserne.

FØLG NA24 PÅ FACEBOOK

En leser stiller følgende spørsmål:

«Hallo, Det er veldig tøft og veldig usikkert å satse i Thailand. Kong Adulyadei er 85 år og veldig syk. Han er kongen av konger, og som du sier, forgudet av folket. Det er stor bekymring i Thailand når kronprins Vajiiralongkorn (phu)overtar tronen om ikke så lenge. Har du noen mening om det?»

- Det er knyttet stor spenning til hva som skjer i Thailand etter en eventuell bortgang av den folkekjære kongen, jeg er vel ikke den helt rette til å uttale meg om dette, men håper at Thailand blir fornøyd med den kommende kongen også! sier Idar Vollvik.

Et annet spørsmål lyder:

«Investor Astrup sier at markedet i Thailand på mange måter kan sammenlignes med markedet i Norge da Chess ble etablert. Sitat Astrup: "Det er fantastiske marginer og gunstige vilkår" sitat slutt. Ludo i Thailand er en av 5 som har fått 3G lisens, den eneste som liten. Mitt spørsmål er da. De fire andre lisenshavere, hvem er de, er det giganter med enorme økonomiske muskler, som vil skvise ut mobil "mygger" som Ludo? Med å senke marginene ned mot null? Som i Norge.»

- Det stemmer at vi er den aktøren med dessidert minst økonomisk muskler i dag, men er også den eneste av de små aktørene som har erfaring og skikkelig kunnskap innen dette i Thailand!, så jeg ser svært positivt på å konkurrere med alle disse, dessuten er markedet svært uoversiktlig! sier Vollvik.

Men det er ikke bare Thailand som opptar leserne.

En annen stiller følgende spørsmål:

«Oppbyggingen av milliardformuen din var jo imponerende, mens fallet ned til milliongjeld var nærmest spektakulært, og må ha vært en kraftig belastning for din familie. Hvordan har du klart å holde familien samlet i denne situasjonen? Hvorfor har ikke kona gått fra deg?»

- Det er vel min kone som burde svart på dette spørsmålet, men vi kom sammen for 17 år siden, da jeg var en ung og fremmadstormende mobil selger, med 2 tomme lommer :) reisen har som du sier vært spektakulær, men det handler jo "bare" om penger, vi er heldige som har friske barn, og er friske og rørlgie også selv, og jeg tror Anita liker meg bedre som person når jeg er sulten, i full vigør, enn som "mett" milliardær/forvalter, noe jeg beviselig ikke var like flink til! sier turboinvestoren.

Her kan du også lese Det store intervjuet med Vollvik: - Det var galskap

NEDERST I DENNE SAKEN SER DU SVARENE TIL VOLLVIK.

Reklame

Best i test påskeegg 2021