Gå til sidens hovedinnhold

Hvorfor kvinner vil ha opptatte menn

Noen gir seg når de skjønner at drømmemannen er opptatt, mens andre ikke greier å motstå fristelsen. Her er grunnene til at kvinner slåss om menn, og hva gutter kan gjøre med det.

De fleste kvinner er født med ett godt utviklet konkurranseinstinkt, og gang på gang lurer menn frem denne følelsen hos damene.

Kjærlighet
Den mest åpenbare og minst støtende grunnen er at de er veldig glade i mannen. Hvis en kvinne virkelig tror at en bestemt mann er ”den utvalgte” og det er skjebnebestemt at de skal være sammen, da er hun ikke så lett å stoppe. Det faktum at han er sammen med noen andre betyr ingenting for henne. Det skyldes at mannen er sammen med feil person (ikke henne), men han vet det bare ikke enda.

Hun kan tenkes å finne den andre kvinnens feil, usikkerheter og svakheter og unytte disse til sin fordel. Dette vil få henne til å se mer attraktiv ut i mannens øyne, hun kan også finne på å true eller fornærme hans nåværende kjæreste om hun tror at det vil hjelpe henne.

Sannheten er at mens mannen synes det er hyggelig at to jenter kjemper om hans gunst, så vil slike taktikker bare få vår heltinne til å virke desperat og aggressiv. Det vil ikke hjelpe henne i det hele tatt. Sann kjærlighet er ikke noe man kan finne med å bruke hatske og aggressive taktikker.

Makt
En mindre hyggelig side ved den kvinnelige konkurransen har ingenting med kjærlighet å gjøre. Det har derimot med makt å gjøre. Dessverre så er det så mange kvinner der ute som er sulteforet på makt at de får en enorm tilfredsstillelse ved å stjele mannen fra en annen dame. Den enes død – den andres brød. Og ikke nok med det, de får en voldsom glede ut av det også.

Noe som kanskje er enda mer urovekkende er at kvinner på jakt etter makt ikke engang trenger å like mannen. Det som er virkelig sørgelig er at mannen er den siste som får vite det. Han kan tolke hennes intense flirting som et tegn på virkelig interesse og skjønner ikke at han bare er en brikke i spillet. Spillet som skal gi henne følelsen av makt.

Forbuden frukt
Det å lengte etter noen som ikke er tilgjengelig er grunnen til at andre damer kaster seg inn i kampen om en mann. Det faktum at de ikke kan få mannen er nettopp grunnen til at de vil ha ham. Ganske enkelt, de vil ha noe de ikke kan få.

Mange faktorer, inklusiv penger, utseende og det faktum at han har en kjæreste, kan få en mann til å virke som forbuden frukt for en kvinne. Alle dere gutter som er i markedet vet hvordan man kan snu dette til sin fordel ved å virke uoppnåelig for jenter man møter. Vi vil ikke anbefale deg å bruke en falsk giftering, men det å hinte om at du har en kjæreste kan være en god ting. Dette er imidlertid ett toegget, sverd og kan føre til at dama stikker igjen temmelig kjapt.

Noen få gode menn
En annen grunn til at kvinner vil ha menn som er i forhold er at alle de gode mennene er opptatt. Av dette følger det at menn som er i forhold har blitt godkjent av en jente og må derfor være verdt å ha. Dersom en mann er single så antar kvinner at det er en god grunn for det. Det fører oss inn i en ond sirkel hvor gutter som er single forblir single mens de som er i forhold ofte får mye mer oppmerksomhet enn hva de strengt tatt skulle ha fått.

Den gode nyheten er at dere gutter kan bruke denne bisarre kvinnelige oppførselen til deres fordel. Hvordan? Det er ganske enkelt, neste gang du går ut, ta med deg alle venninnene dine å se hvordan de heteste damene kommer bort til deg for å slå av en prat. Lat som om all denne ekstra oppmerksomheten ikke betyr noe for deg; det vil gjøre deg helt uimotståelig.

Mine Herrer, dere er herved advart. Det er nå opp til dere å dekode hennes signaler. Er hun interessert i deg eller spiller hun bare ett spill? En metode kan være å sjekke ut hvordan hun takler at du forandrer deg. Hvis hun aldri hadde vist noen interesse for deg før, men plutselig blir interessert når du har funnet deg en kjæreste så kan det være lurt å spørre seg selv om hvorfor ting er slik.

Hva mener du om kvinner som tiltrekkes av opptatte menn? Si din mening i forumet under.

Siste fem saker på Mozon.no
Friskere på få timer
10 tegn på at hun flørter
Hold deg slank ved røykeslutt
Fiskefett motvirker hjertetrøbbel
Slik blir du kvitt hikke

Reklame

Nå stiger strømprisen igjen - slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken