Gå til sidens hovedinnhold

Hyller egne album med lettkledde bilder

Rihanna viser seg frem igjen.

(SIDE2): I anledning sitt sjuende studioalbum, har Rihanna stilt opp til fotoshoot for magasinet Complex, og tatt sju forskjellige coverbilder.

Bildene representerer de sju albumene, og spenner fra svært sexy og våget, til mer romantisk og gøyal.

Et felles trekk er selvsagt at hun har lite klær på seg og hud vises i kjent Rihanna-stil.

Sjekk de seks andre coverne i bildekarusellen under:

5403

Til hennes første album, Music For The Sun og A Girl Like Me, har hun kledt seg opp i en liten gul bh og avklipte jeans, samt en hvit, heklet todelt sak.

For Rated R har hun byttet til et tøffere image i sort lakk og lær, mens hun er toppløs for sisteskiva, Unapologetic. For å representere Talk The talk, har hun iført seg kamuflaseprint og bukseseler fra Chanel.

I intervjuet snakker hun gladelig vekk om å ta bilder selv og poste det på Instagram, men hun var ikke villig til å prate om av/på-kjæresten Chris Brown, skriver dailymail.co.uk.

Det trenger hu dog knapt, med tanke på nettopp Instagram og andre sosiale medier, som 24-åringen er svært glad i å bruke. Hun poster stadig bilder av seg selv om Brown, og paret har også gjort låta Nobodys Business, som er å finne på den barbadiske skjønnhetens siste skive.

De to skal ha plukke topp tråden igjen rundt juletider, men ryktene vil ha det til at det igjen er brudd. Rihanna postet i det minste nylig denne kommentaren på Twitter:

- Boys will be boys!!! Because they can't be men.

Brown er fremdeles ilagt forbud mot å nærme seg Rihanna, etter at han i 2009 banket henne opp. Det har medført at hun har fått mye kritikk for igjen å la seg involvere med den et år yngre artisten.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken