Den lekre hytta ligger på Asmaløy på Hvaler. Den har alt som trengs: Fantastisk beliggenhet ved sjøen, egen strandlinje og brygge, innlagt vann og toalett.

SJEKK UT NETTAVISENS NYE BOLIGMAGASIN

Taksten for den 80 kvadratmeter store hytta var 15 millioner kroner, men budrunden stanset ikke før prisen hadde nådd 19,25 millioner kroner, skriver Fredriksstad Blad.

Det er daglig leder Tormod Møller hos Krogsveen i Fredrikstad som har stått for salget. Han har følgende å si om den skyhøye prisen:

- Det er ikke så vanlig at vi får slike priser. Vi hadde riktignok en i fjor på naboøya Sandøy. Den hadde takst på 13 millioner, men gikk for 18. Det er disse perlene som ligger helt nede i strandsonen. De er svært ettertraktede, sier Møller til Nettavisen.

- Hva slags folk er det som kjøper slike hytter?

- Det er ikke journalister - det kan jeg si. Nei, det er nå vanlige folk, sånn midtveis i livet. Men de har litt mer penger enn deg og meg, sier han.

Ifølge Møller var det 30 - 40 interessenter. Det var 10 stykker på visning. Av disse var det 2 stykker som deltok i budrunden. Budene startet så lavt som 13,5 millioner kroner, og sluttet altså ikke før «taksameteret» sto på 19,25 millioner kroner.