Gå til sidens hovedinnhold

Hyundai Tuscon er på vei

Salgssuksessen Hyundai Santa Fe blir i løpet av året avløst av en mindre variant. Muligens er dette starten på en serie nye tilskudd til Hyundais produktlinje.

Hyundai har bestemt seg for å oppgradere salgssuksessen Santa Fe til en litt mindre modell. Den nye SUV-en vil bli hetende Tucson og lanseres i Norge til høsten.

Klikk her for å se flere og større bilder av bilen

Den vil komme i ulike varianter med både 2WD og 4WD og varianter både med bensin- og diesel-motorer. Så vidt oss bekjent vil heller ikke denne modellen utstyres med reduksjonsgir og den glir dermed inn i gruppen små/mellomstore SUV-er. Vi krysser fingrene og håper det kommer en nyutviklet automatkasse i denne nye modellen.

Muligens er Tucson selve startskuddet for flere verdifulle tilskudd til Hyundais allerede ganske brede produktlinje. Målsetningen er å konkurrere i alle segmenter. Rolf Solheim i Hyundai håper at de vil oppnå en markedsandel på fem prosent allerede i løpet av 2005.

Ifølge importøren vil Tucson få en aggressiv pris/produktprofil og skal være en direkte konkurrent til blant annet Nissan X-trail og Honda CRV.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021