Gå til sidens hovedinnhold

I dag starter sesongen!

Tor Ole Skullerud har en revansjelysten innstilling før oppstarten.

Vålerengas A-lag møtes mandag morgen for en felles treningsøkt på Valle før det blir et oppstartmøte med trenerteamet og spillergruppa.

- Vi møtes til trening først før vi holder et informasjonsmøte med spillergruppa. Der skal vi snakke litt om planene fremover og hva som venter oss i denne sesongen, sier Skullerud til vif-fotball.no.

- Tirsdag skal vi gjennom fysiske tester, så trener vi onsdag, torsdag og fredag før vi drar til Beitostølen.

Når laget møtes igjen mandag håper Toro at laget kan trene utendørs på Valle.

- Å trene på det nye kunstgresset ute på Valle, hvor vi har undervarme, er vår første prioritet i løpet av vinteren. Vi må selvfølgelig se an vær, temperatur og slike ting, men vi er så privilegerte at vi kan gå inn i hallen om det er nødvendig. Banen ute er strøken, så vi foretrekker å trene der om vi kan, forklarer han.

Til Beitostølen reiser Vålerenga med to lag á 10 spillere, samt noen trenere.

- Det er nok en god del av den eldre garde som skal slippe å spille så altfor mye innendørs så tett etter ferien. Det er nok ikke matnyttig for en del av dem, men vi reiser med 20 spillere til Valdres. Hvilke spillere som blir med får vi komme tilbake til nærmere helgen, sier han.

Revansjelyst
Spillerne har i ferien hatt med seg et egentreningsprogram for å være best mulig forberedt til oppkjøringa som starter mandag.

- Egentreningen har blitt tett fulgt opp hele veien, og rapportene vi har fått er at spillerne har gjort en god jobb i ferien. Samtidig må vi huske at når man leder en gruppe på 25 mann vil det helt sikkert være variabelt resultat av forskjellige årsaker. Jobben vår blir å avdekke det og eventuelt differensiere treninga for noen av spillerne, forklarer Toro.

- Samtidig vet vi at vi har ti uker på oss for å komme i form, og det skal være nok tid, men det er alltid et bra utgangspunkt å ha en bra base når vi møtes igjen. Nå handler det mest om å komme i gang igjen og få spilt fotball igjen. Tiden går fort mot seriestart og den tiden må vi bruke godt.

Og tanken på en snarlig seriestart vekker en følelse i Toro som han håper blir delt av alle rundt Vålerengas A-lag.

- Det er revansje som står i hodet på meg. Det er mye som skal rettes opp og forbedres fra i fjor. Vi har på gitte tidspunkt i løpet av 2008 vist hva vi kan når vi er på vårt beste, og de eksemplene på det har vært så bra at vi må gjenskape de og få de fram oftere i årets sesong. Vi har mye å svare på alle mann inn i en ny sesong og det burde gi os masse inspirasjon og lyst til å starte opp igjen nå.

- Derfor forventer jeg også at vi er lengre framme når vi møtes i morgen enn vi var når vi møttes i 2008. Det er 2008 vi må måle oss opp mot og håpet er at vi er bedre trent og har gjort en enda bedre jobb i løpet av denne vinteren, avslutter Toro.

Se ti av fjorårets vakreste VIF-mål her:

try {TV2Player.insertPlayer(280624,false,'player0',false,5,'clubplayer','viftv');}catch(e){if(location.href.indexOf('debug=true')>0) {alert(e.message)}};
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken