Gå til sidens hovedinnhold

I kø for nye iPhone

Nå kommer den nye 3G-versjonen av iPhone.

GRATIS OPPSETT: Les NA24 på mobil

Fredag denne uken lanserer Apple den nye 3G-versjonen av iPhone. I New York står folk allerede i kø for å være først ute med og sikre seg et eksemplar.

NA24 - din næringslivsavis

Norge er bare et av 22 markeder hvor nye iPhone 3G lanseres fredag 11. juli. Disse markedene beskrives av Apple som deres største og består i hovedsak av vesteuropeiske land. Foruten Europa vil telefonen komme i salg i Australia, Nord-Amerika, Hong Kong, Japan og New Zealand fredag. Resten av verden må smøre seg med tålmodighet frem til høsten.

Entusiaster eller pr-jippo?
Utenfor Apples store butikk på Fifth Avenue i New York har det allerede dannet seg en kø. Enkelte av disse oppgir at de er iPhone-entusiaster som forsøker å sette rekord med å komme over det første eksemplaret av telefonen. Andre kilder er derimot overbevist om at det dreier seg om en pr-jippo, ifølge it-siten Cnet.

Ga etter for massiv kritikk
I Norge vil NetCom levere telefonen i fire abonnementsløsninger. Månedsprisene vil variere fra 399 kroner til 1.099 kroner, men ingen av disse løsningene gir ubegrenset surfing.

Etter massivt press, med blant annet underskriftskampanjer på nettet, lanserte derfor NetCom en fjerde abonnementsløsning for dem som er mest interessert i databruk. Med abonnementet Iconnect får du fri bruk av data for 499 kroner i måneden. I tillegg er det iberegnet fri bruk av de trådløse nettverkssonene i Telia Homerun, som spenner over deler av Norden, samt fri bruk av personsvar.

Men i motsetning til de tre andre abonnementsløsningene er det verken inkludert ringeminutter eller tekstmeldinger.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken