Gå til sidens hovedinnhold

I medvind til Bodø

VIF-damene drar nordover for å ta tre poeng i Nordlandshallen på søndag.

Etter 1-1 i toppkampen mot Sandviken, har Vålerenga beholdt 3. plassen i 1. divisjon. Fire seire, to uavgjorte og ett tap er status så langt. VIF ligger fem poeng bak serieleder Medkila, og tre poeng bak Sandviken, som har spilt én kamp mer. Det betyr at Vålerenga kan skaffe seg like mange poeng med seier mot Grand Bodø på søndag.

- Vi har fått en god start i 1.divisjon. Laget har spilt på seg selvtillit, og vi presterer bedre og bedre. Vi er offensive og positive til bortekamp i Bodø, sier spillende trener Cecilie Berg-Hansen.

Kampen blir ekstra spesiell for to av årets nykommere i Vålerenga. Tone Løkås og Hilde Ånneland kom fra nettopp Grand Bodø før årets sesong.

- Vi er veldig glad for at duoen fra Nordland valgte Vålerenga. Begge to har forsterket vårt lag både sportslig og sosialt, sier Berg-Hansen.

Vålerenga er fortsatt ubeseiret på hjemmebane. Laget er fornøyd med 1-1 mot Sandviken, som i manges øyne er den største favoritten til å rykke opp til Toppserien.

- Vi hadde en klar plan inn mot Sandviken-kampen, og er svært fornøyd med måten jentene gjennomførte kampen på. Sandviken hadde mest ball, men de klarte ikke å skape de helt store målsjansene. Når vi leder 1-0 er det selvfølgelig surt å slippe inn utligningsmålet på corner, sier Berg-Hansen.


Kristin Haugstad scoret Vålerengas mål mot Sandviken sist. Søndag spiller damelaget borte mot Grand Bodø. (Foto: Inge Wallumrød/engasjert.net)
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken