Nå har Trine-Lise Jagge sagt opp sin stilling i det mye omtalte nettstedet iam.no

Etter trusler og sjikanering ønsker ikke Trine-Lise Jagge å fortsette lenger i IM International AS.

- Det er først og fremst av hensynet til min familie at jeg har valgt å si opp min stilling, sier Trine-Lise Jagge til NA24.

Jagge forteller til NA24 at hun til og med har mottatt drapstrusler for jobben hun har gjort for mye omtalte iam.no. Dermed ble det nok for Jagge.

Samler nettinfo
Bakgrunnen for truslene er opplysningene som kommer frem på nettstedet Iam.no. Siden, som Trine-Lise står bak sammen med forretningsmannen Odd Harald Hauge, samler en rekke persondata om flest mulig mennesker i Norge. Nettsiden kombinerer persondata fra skattelistene, diverse informasjon om tilknytning til bedrifter, samt Google-søk og opplysninger fra telefonkatalogen - alt på én side.

- Jeg er selvfølgelig ydmyk for folks følelser og sterke meninger, og jeg ser at folk flest nok ikke var klar over hvor mye informasjon som allerede er tilgjengelig på nettet om den enkelte. Tanken bak konseptet, hos både ledelse, ansatte og eiere, er å skape en positiv nyttetjeneste, sier Jagge til NA24.

Nyttig erfaring
Til tross for at det til tider har stormet rundt henne, mener Jagge at hun også har fått med seg nytting erfaring med IM International AS.

- Den erfaringen jeg har fått via oppbyggingen av nettstedet fra bunnen av, er uansett nyttig å ta med meg i min videre karriere, sier Jagge, som ikke har noen ny jobb å gå til.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fremover, nå skal jeg bare koble av med familien i julen, men jeg er absolutt på utkikk etter en ny jobb, sier hun til NA24.