(Bogstadveien/SIDE2): Norges mest populære blogger likte stilen og poseringen til jentene som stilte til fotografering i Oslo i dag.

- Det viktigste er å føle seg fri og ha det gøy. Er man nervøs så synes det mer på bildene enn klærne, sier blogger Ida Wulff.

Hun påpeker at blant det viktigste for henne er selvsikkerhet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

De første bildene
Wulff er folkets dommer i Side2s Paparazzi-konkurranse som skal kåre Norges kuleste stil. En jury bestående av seks personer, som også inkluderer artisten Samsaya og Side2s motejournalist Elisabeth Gilje, skal plukke ut vinneren som stikker av med Diesel-antrekk til en verdi av 10.000 kroner. Lørdag formiddag var det klart for første fotoshoot på Bik Bok i Bogstadveien, Oslo.

Les mer om konkurransen og se de første bildene her.

Håpefulle deltakere
Venninnene Malin Engel (15) og Maria Norum (15) stakk innom konkurransen ved en tilfeldighet.

- Vi gikk forbi og det så morsomt ut, sier Malin og innrømmer samtidig at hun synes det var skummelt å stille foran paparazziveggen.

- Det føltes som om alle så på meg.

De to jentene mener de har en avslappet stil, og handler som oftest klær fra Miss Sixty, Diesel og Replay.

Også Maria Andersen (24) lot seg fotografere i håp om å stikke av med førstepremien.

- Vinner jeg skal jeg kjøpe denne buksedressen, den synes jeg er tøff, sier hun og viser til den lyse Diesel-drakten hun har lånt for anledningen.

Maria er svært moteinteressert og synes det var gøy å bli fotografert.

- Jeg er veldig glad i mote, og liker å blande både brukte og nye klær. Jeg handler hos blant annet Fretex, Gina Tricot, Vero Moda og Bik Bok.

Slik bør du gjøre
Ida Wulff synes generelt norske kvinner er flinke til å mikse nye og gamle klær.

- Jeg synes nordmenn er flinke til å kle seg. Vi er et lite land, så det er ikke rart om vi ikke er helt «inn i det», men jeg synes generelt vi er flinke til å kombinere her hjemme. Spesielt kombinerer mange brukt og nytt, og gjenbruk er bra.

Wulff gir et stort «JA» til lyse og slitte jeans og en maritim stil. Hun synes det er vanskelig å peke ut noen konkrete motefeil, men liker ikke når folk prøver for hardt.

- Klærne må ha samspill med personligheten.

Sjekk hva Ida legger vekt på når hun velger sin paparazzifavoritt: - Dropp sterk sminke

FIKK DU IKKE MED DEG SHOOTEN I OSLO? FÅ EN NY SJANSE - SJEKK HER.