Gå til sidens hovedinnhold

Idol-Sandra banker Anna Kournikova

Konkurransen mellom Idol-deltakerne hardner til, og fansen blir stadig mer engasjerte. Ny statistikk viser at Sandra Lyng Haugen nå er mer populær en tennisbaben Anna Kournikova på nettet.

Fersk statistikk fra søkemotoren Kvasir viser at mange engasjerte seg i Idol-runden sist fredag, og Sandra når nye høyder når det gjelder nettpopularitet, opplyser Gurli Høeg Ulverud, Informasjonssjef i Eniro Norge.

Bare sist uke har hele 2.799 søk blitt gjort på hennes fulle og hele navn. 1.057 søk ble gjort på fornavnet «Sandra». Videre har hele 5.768 klikket på nyheten «sandra mistet stemmen» som var lagt ut på SOL.no.

Klikket man på denne saken, ble det generert et nyhetssøk i Kvasir, og man fikk opp en liste med artikler som omhandlet dette temaet.

På søketoppen i Norge
Til sammen kan vi dermed si at hele 9.624 søk er gjort relatert til Idol-Sandra bare på en uke! Hun slår dermed tennisspilleren Anna Kournikova ned i støvlene, «bare» 6.594 søkte på hennes navn i Kvasir sist uke. Sandra var dermed den mest populære nettkjendisen på Kvasir forrige uke.

Idol-ranking basert på hvor mange søk som er gjort på hvert navn:
1. Sandra
2. Kjartan
3. Håkon
4. Margaret
5. Susanne

Her kan du søke hos Kvasir

Sjekk fansens Idol-tips
Siden november i fjor har en ivrig gjeng jobbet hardt for å holde fansen oppdatert på Idol-sirkuset. Møt dem her, og få deres tips om hvem som vinner årets Idol.

[Les mer]

Besøk de offisielle Idol-sidene

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter