Gå til sidens hovedinnhold

Chinook møtte veggen etter Idol

- Tiden etter Idol var som et mareritt, skriver hun i åpenhjertig innlegg.

I et innlegg på sin Facebook-side skriver Chinook Lamers (17) fra Sør-Fron om et tøft møte med hverdagen etter at hun var med i Idol i vinter.

«Da Idol var ferdig i slutten av januar, så begynte egentlig alt. Jeg skulle begynne på skolen igjen, og for å komme tilbake var jeg mer nervøs enn noen gang. Jeg ville ikke at folk skulle tro at jeg mente at jeg var verdt mer fordi jeg hadde vært med på Idol.

Tiden i Idol var super for meg, men tiden etter var som et mareritt» skriver hun i innlegg, om månedene etter hun kapret 3.-plassen i Idol.

Til GD forteller hun om negative kommentarer, også fra voksne, og at hun etter hvert ble redd for å være blant folk. Det resulterte i at hun begynte å skulke skolen og stenge seg inne hjemme.

- Men mamma fikk etter hvert brev fra skolen. Da snakket vi sammen om situasjonen. Hun forsto og hun ga meg håp. Mamma fikk tak i psykologhjelp. Det ble viktig. Psykologen forklarte hvorfor jeg følte det jeg følte og at det ikke er uvanlig. Noen forsto meg og det var veldig viktig, forteller hun til avisen.

Norsk-nederlandske Chinook begynner i høst på ny skole, og flytter hjem til moren. Musikkplanene har hun ikke lagt på hylla, og hun forteller at hun nå gleder seg over fremtiden.

LES også: - Det var ikke noe morsomt rykte å ha

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken