CHATEAU NEUF (SIDE2): Jenny Langlo har gang på gang imponert seerne og dommerne med sin gode stemme og særegne framføringer.

Fredag var intet unntak. Jenny framførte «Smells Like Teen Spirit» og «My Funny Valentine», og fikk strålende tllbakemeldinger fra dommerkvartetten.

- Det var et utrolig originalt låtvalg. Jeg elsket den versjon og du ser nydelig ut. Jeg vil spole fram til finalen og se deg vinne hele greia, uttalte Marion Ravn.

- Blir veldig glad
Jenny selv, er veldig glad for skryten fra dommerne.

- Det er litt rart. Det er alltid noe å sette fingeren på, og når de velger å ikke gjøre det, blir jeg veldig glad, sier 18-åringen til Side2.

Jenta fra Stordal var nemlig ikke helt fornøyd med sin egen opptreden.

- Det gikk jo bra, men det var noen småting. Jeg rotet med teksten i den første sangen og glemte å plugge inn ørepluggen før den andre sangen. Så det gikk ikke perfekt, men når man får sånne tilbakemeldinger, må man jo være fornøyd, smiler Jenny.

Sammenlignet med Kurt
Skryten av Jenny gikk til nye høyder etter den andre opptredenen. Gunnar Greve gikk så langt i å si at den nye Kurt Nilsen heter Jenny.

- Det var utrolig stort. Det er kanskje det største komplementet du kan få i denne sammenhengen. Han er jo kongen av Idol, sier Jenny om skryten.

Idol-favoritten tar likevel ikke av etter å ha blitt sammenliknet med verdens eneste «World Idol»-vinner.

- Jeg prøver å ikke tenke på det. På internett kommer folk sikkert til å si at Idol-Gunnar er gal. Det er mange som vil være uenig uansett, så jeg prøver å ikke legge urimelig press på meg selv, sier 18-åringen om sammenligningen.

- Ville bare gått ut over meg selv
Fredag var første sending der idolene sang to sanger. Det syns Jenny, alt i alt, var en hyggelig forvandling.

- Det er både positive og negative sider. Det verste med å opptre er å begynne. Men det er mest positive ting - du kan framføre forskjellige sanger og du får to sjanser, forklarer Jenny til Side2.

Hun forteller videre at hun ikke slapper av selv om dommerne syns hun fortjener en plass i finalen.

- Hadde jeg gjort det, hadde det bare gått ut over meg selv, uttaler 18-åringen, som sier at hun vil fortsette med sine originale framføringer.

- Nå har jeg gjort noe nytt hver uke, og nå er det aller siste innspurt. Det skal bli vanskelig å fortsette og overraske, men jeg finner sikkert på noe, smiler Idol-favoritten.