Gå til sidens hovedinnhold

- Har hatt litt dårlig samvittighet

Utstemte Maria Mohn (28) ser veldig fram til å få mer tid med barna sine.

CHATEAU NEUF (SIDE2): Det tynnes ut i rekken i Idol. Fredag var det Maria Mohn som måtte forlate Idol-sirkuset.

28-åringen sang «Gabriellas Sång» av Helen Sjöholm, og fikk gode tilbakemeldinger av dommerne. Likevel måtte tobarnsmoren forlate konkurransen.

- Det går veldig bra. Det er bare seks igjen, så jeg ser positivt på det og tenker på at jeg kom langt, sier Maria etter at exiten er et faktum.

Ser fram til familietid
Maria Mohn er mor til Johannes (5) og Rebecca (8 mnd). Hun forteller at det skal bli deilig å tilbringe mer tid med de små.

- Definitivt. Jeg har hatt litt dårlig samvittighet over hvor lite jeg har sett dem. Rebecca har jo hatt en annen mamma de siste ukene, sier Maria til Side2, mens lille Johannes løper rundt beina på pressefolkene.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Hun vet at det ikke ville blitt noe mer tid til barna de neste ukene om hun hadde blitt værende i konkurransen.

- Jeg så dem tre timer i går. Det var det jeg så dem denne uka. Og jeg vet at det er et veldig hektisk program neste uke, så da hadde jeg ikke fått sett dem noe, sier Maria.

28-åringen angrer imidlertid ikke på at hun ble med i konkurransen.

- Det var en sjanse jeg bare måtte ta. Å være med i Idol er en opplevelse og en kjempemulighet. Det tror jeg barna vil forstå med tiden også, selv om de nå ikke skjønner helt hva dette har vært, forteller Maria.

Vil fortsette med musikk
Marion Ravn var en av de som ga Maria Mohn gode tilbakemeldinger. Hun hadde imidlertid en anelse om at det var Maria som måtte hjem.

- Det blir tettere i toppen. Jeg følte det sto mellom Henrik og Maria, og dessverre var det Maria som måtte hjem. Hun er en fantastisk artist, sier dommeren til Side2.

Det at Maria gikk ut etter å ha fått gode tilbakemeldinger fra dommerne, er hovedpersonen glad for.

- Det er greit å ryke ut når dommerne er fornøyd. Da tar man farvel med hodet hevet, forklarer Maria.

Tobarnsmoren har planer om å fortsette med musikken.

- Jeg kommer til å fortsette med å skrive og lage musikk. Jeg har jobbet hardt for å gi ut en plate på egenhånd før, og kommer til å gjøre det igjen, uttaler 28-åringen.

Maria forteller at hun er glad for opplevelsene og erfaringene hun har fått fra Idol, og lanserer sin egen favoritt.

- Jeg syns Jenny burde vinne. Ikke bare har hun noe på hjertet, men hun er vakker både på utsiden og innsiden, sier den utstemte deltakeren.

4728

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken