Gå til sidens hovedinnhold

Tone blir Idol-dommer

Nå har drømmen gått i oppfyllelse.

(SIDE2): Hun var «Idol»-deltager i 2005, men nå er hun klar for en liten annen rolle. TV2.no skriver lørdag at Tone Damli Aaberge nå er hanket inn til dommerpanelet i når en ny runde starter til neste år. Hun blir den første som går fra deltager til dommer i programmet.

Gleder seg
Det ser 24-åringen fram til.

- Jeg gleder meg som et lite barn, dette skal bli så gøy! Jeg skal innrømme at jeg har vært rimelig lysten på den rollen en god stund allerede, jeg har jo sett alt av talentshow, og da er jo «Idol» selvsagt favoritten. Og når man sitter hjemme i sofaen og mener og kommenterer, så skulle man jo ønske at man selv kunne sitte bak dommerbordet og bestemme på ordentlig. Nå får jeg det, og det blir kjempemoro, sier Tone til TV 2.

Uslipt diamant
Tone ble satt på kartet da hun nådde finalen i «Idol» for sju år siden. Men det var Jorun Stiansen som den gang trakk den lengste strået.

Tone vet hva hun leter etter i en ny Idol-vinner. Hun forteller til TV-kanalen at hun ønsker en artist som er litt uferdig som kan hjelpes fram til å nå stjernepotensialet.

Jakten på neste års musikktalent starter allerede i høst - her finner du søknadsskjema.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken