Gå til sidens hovedinnhold

- Ja, jeg er singel

«Idol»-Torstein avslører hva som er viktigst av musikkarriere og damer.

(SIDE2): Fredag kveld kunne TV-seerne se Torstein Medalen Rolstad imponere dommerne med sin sangaudition. Nå avslører den single «Idol»-kjekkasen hva som skal til for å imponere han når det gjelder kjærlighetsfronten.

De små øyeblikkene
24 år gamle Torstein fikk «Idol»-dommerne til å kose seg da han stilte opp på «audition» i Oslo. Kosebarometeret til Esben «Dansken» Selvig eksploderte og Kurt Nilsen fikk en litt Ryan Adams-følelse. De fire dommerne var enige om at Hedmarkingen skulle gå videre i sangkonkurransen og dermed var 24-åringen sikret en gullbillett.

Selv mener Torstein musikk er den optimale uttrykksformen og nå håper han at TV-programmet kan gi han en mulighet til å leve av sin egen sangstemme.

- Min aller største drøm er å kunne leve av musikk. Å holde på med musikk uten å måtte tenke på å ha en annen jobb ved siden av tror jeg er det jeg ønsker meg mest. Så er det de små øyeblikkene. Jeg har lyst til å røre folk, sier Torstein til Side2.

- Jeg håper at Idol kan være starten på en karriere innenfor musikk. Samtidig håper jeg at denne opplevelsen gir meg bedre selvtillit, forklarer han.

HTML EMBED

Torstein legger ut egne sangklipp på YouTube.

Må ha selvironi
Etter sin auditionrunde på «Idol» har Torstein fått mange positive tilbakemeldinger, noe han setter stor pris på. «Idol»-deltakeren sier han er glad for å ha mange folk rundt seg som sier de liker musikken hans. Men selv om Torstein nå drømmer om en musikkarriere, har han ennå ikke funnet drømmedama.

Er du singel?

- Ja, jeg er singel, sier 24-åringen og forklarer hvordan en potensiell kjæreste bør være:

- For det første må hun må være snill og ha empati for andre. Hun bør også være ydmyk og ha litt selvironi. Så skader det heller ikke med pene øyne, smiler han.

Hva er viktigst av musikken og kjærligheten da?

- Musikk er kjærlighet, og kjærlighet er musikk. Dypt, ikke sant? ler Torstein.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken