Gå til sidens hovedinnhold

Idols hemmelige favoritt

Journalistene som jobber med årets Idol har en soleklar favoritt. Side2 avslører hvem.

FØLG MED HER:Finalen strofe for strofe

(SIDE2): Tidligere i dag fortalte 13 tidligere Idol-deltakere hvem de tror vinner den store finalen i Oslo Spektrum. Da var det Jonas Thomassen som fikk bredest støtte.

LES SAKEN:Idolenes favoritter

Men i Idol-kulissene er det en annen deltaker som har seilet opp til å bli favoritt. Side2 har snakket med ansatte i produksjonsselskapet Monster, journalister i TV 2-systemet og med en rekke av de faste journalistene som har dekket årets Idol-runde for andre medier.

SAMLESIDE: Les alt om Idol her

- Aleksander Denstad With fortjener å vinne, mener de Side2 har snakket med.

Skryter av utviklingen
Også i Side2s eget Idol-team er det Aleksander som får bredest støtte.

- Han er den som har vist størst utvikling gjennom programmet. Jonas er en flink sanger, men Aleksander mestrer flere sjangre. Han har stjernekvaliteter, sier fotograf og musikkentusiast Paul Weaver.

«Det lille ekstra»
Journalistene fra de andre store mediene som har fulgt programmet tett i tre måneder, mener Aleksander har det lille ekstra som skal til for å bli en stjerne.

- Han lever seg inn i musikken og det han gjør. Fra å være famlende i starten, har han blitt en skikkelig entertainer som ikke går av veien for utfordringer. Aleksander er ikke lenger forutsigbar, og jeg mener han er en verdig vinner, sier en Idol-journalist i en større løssalgsavis.

LES MER:Generalprøven igang

Massivt press
Vinneren av Idol blir utsatt for et massivt press - både fra plateselskapet som skal utgi album med vinneren, fra media og fra publikum.

ANNONSE: Få Idol finalelåten (A Little Too Perfect) som ringetone (poly), send: IDOL til 2284

- Aleksander er en åpen og avslappet fyr med begge beina godt plantet på landejorda. Han har både ryggrad og humør til å bære vinnerbyrden, mener en journalist i TV 2.

NA24 skriver også i dag at Aleksander er en større medieyndling enn Jonas. Klikk her for å lese saken

- Kul kar
En kilde i produksjonsselskapet Monster sier at Aleksander ikke har vist noen stjernenykker - til tross for den voldsomme oppmerksomheten rundt ham og kjæresten Vivian.

- Dessuten har han hatt en enorm utvikling musikalsk, og han oppfører seg som en superstjerne på scenen. Han er rett og slett kul, og han møter fansen med et smil, sier Side2s kilde.

Enig eller uenig?Syng ut på Veggavisen!

Hos veddemålsagenten Nordicbet ligger oddsen i ettermiddag på 1.35 for Jonas, mens Aleksander har 2.95 i odds.

Følg Idol på Side2
Men ingenting er avgjort. I kveld klokken 20 skal både Jonas og Aleksander i ilden i Oslos storstue. Side2s store reportasjeteam er på plass lenge før sendingen starter, og gir deg stemningsrapporter, nyheter og sladder.

I tillegg gir vi deg som alltid de første terningkastene - og du kan selv gi terningkast til din favoritt.

Når resultatet foreligger etter kl 2140, får du løpende oppdatering på Side2 utover natten - med kommentarer og reaksjoner.

Reklame

Morsdag og valentine: Nå er det tilbud på blomster levert på døra

Kommentarer til denne saken