Gå til sidens hovedinnhold

Ignis signerer i Korea

Rammeavtale er på plass.

Ignis, som produserer optiske komponenter, melder torsdag at de har inngått ny avtale som prioritert leverandør av splittere til Korea Telecom.

Avtalen har en ordreverdi på minimum 3,0 millioner dollar i 2010, og gjelder for 1 år med automatisk fornyelse et år av gangen.

- Ved inngangen til 2010 opplever vi en fortsatt sterk etterspørsel etter splittere i Europa, USA og Asia og vi ser frem til enda et fremgangsrikt år for vår splitter virksomhet. Ekspansjonen og styrkingen av våre produksjonsfasiliteter i Korea har gjort enda mer leveransedyktig i det internasjonale markedet for optiske komponenter, sier konsernsjef Matt Lee i Ignis ASA.

Ignis skriver videre at Korea er et av de raskest voksende og mest fremgansrike bredbåndsmarkedene i verden, og deres prosjekt for utvikling av høykapasitet bredbånd over de neste 5 årene er enestående.

- Den Koreanske kommisjonen for telekommunikasjon (KCC) planlegger å investere rundt 25 milliarder dollar i videreutvikling av landets infrastruktur for super bredbånd, og målet er å øke hastigheten til 1 Gb/s iløpet av 2012, skriver selskapet-

Korea Telecom er en av de ledende telekom operatørene i verden for bredbånds aksess og FTTH (fiber til hjemmet) med mer enn 8 millioner hjem tilknyttet(44%) via fiber og mer enn 12 millioner høyhastighets internett abonnenter.

- Ignis er privilegert som har hjemmemarkedet for optiske komponenter i det Koreanske telekom markedet. Dette markedet utvikler seg og ekspanderer i et høyt tempo. I tillegg til de økonomiske resultatene gir det oss også store produktmessige fordeler. Det å være prioritert leverandør til en av verdens ledende og mest kompetente kunder i det internasjonale telekom markedet gjør oss meget konkurransedyktige på mange områder, sier Matt Lee.

Reklame

Slik forvandler du mobilen til et kraftig varmekamera

Kommentarer til denne saken