Gå til sidens hovedinnhold

Ikke helt Photoshop

Microsoft har gitt ut et par nye bildebehandlings-programmer. Digital Image Pro skal muligens ta opp kampen med Photoshop for den digitale fotojunkie, og det klarer det så vidt.

Microsoft prøver sakte, men sikkert å ta over hele verden. Derfor har de naturlig nok laget sitt eget fotobehandlingsprogram. Om Bill Gates har ment at dette programmet skal ta over for Photoshop vites ikke, men dette er i hvert fall drømmeprogrammet for alle som driver med digitalt fotografi.

Dette programmet er helt klart et bedre alternativ enn Photoshop for den som stort sett bruker et bildebehandlingsprogram kun for digitale bilder. Alle de viktigste filtrene er her, i tillegg til en selvfølgelig nok god integrasjon mot Windows. I tillegg er det en del svært moderne funksjoner som lar deg lage MMS-bilder eller automatisk oppretting av vanlige feil som digikameraer gjør.

Bildegallerifunksjonaliteten som ligger i programmet er også svært god. Du får lett og god oversikt over alle bildene du ikke visste du hadde på harddisken.

Dette programmet anbefales for alle som vil ha et halvprofesjonelt program for deg som skal stort sett jobbe med digitale bilder. Photoshop er nok bedre for den kreative hjernen, men ellers bør du velge dette.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted