Gå til sidens hovedinnhold

Ikke mer vær for Benedikte

- Dette blir kjempespennende, sier Benedikte Rasmussen. Værdamen slutter i TV 2 for å gå over i det bergenske næringsliv. Men hun vil bli å se på skjermen en stund fremover fremdeles.

Benedikte Rasmussen overtar som daglig leder for Salgs- og reklameforeningen i Bergen. Jobbovergangen ble klar for to dager siden. Dermed forsvinner også den den blide bergenseren fra skjermen - med tid og stunder.

- Kjempespennende

Benedikte Rasmussen er diplomøkonom av utdannelse og har også hatt ansvar for deler av markedsføringen i Storm.

- Men det er klart; folk kjenner meg mest fra skjermen, sier hun.

Salgs- og reklameforeningen i Bergen har lange tradisjoner i byen og er et møte- og diskusjonssted for byens næringsliv.

Melder fortsatt vær

Rasmussen skal imidlertid ikke slutte å melde været med en gang. Selv etter at hun har begynt i 100 prosent jobb utenfor TV 2-huset, vil hun antakeligvis dukke opp på skjermen.

Rasmussen blir ikke den eneste som er værpresentatør på siden. Også på TVNorge har værtrioen Arnulf Refsnes, Christopher Dons og Synnøve Skarbø været som en sidejobb.

- Vi synes selvfølgelig det er trist at Benedikte slutter, men samtidig forstår vi jo at hun sier ja til en så spennende jobb, sier administrerende direktør i Storm, Mette Krohn Hansen til TV 2 Nettavisen.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet