(SIDE2:) I søndagens episode av «Bloggerne» fikk vi følge Sophie Elise Isachsen (19) når hun valgte å operere nesen sin.

-Jeg har lenge tenkt på å fikse på nesen. Når det er små ting jeg går og irriterer meg over, så synes jeg ikke det er verdt å gå slik og gjøre det, sier hun i programmet.

LES MER:- Jeg kommer aldri til å vise meg helt naken

Komplekser

Hun innrømmer også at hun aldri hadde fått det for seg om det ikke var for at folk hadde kommentert nesa på en måte hun oppfatter som negativ, blant annet som følge av kommentarer på bloggen.

- Det er jo på grunn av komplekser, sier hun i programmet.

LES MER:- Bildene av meg var dritstygge

At det var noen behagelig affære, kan hun avkrefte.

-Det første jeg kjente da jeg våknet fra operasjonen, var at dette var vondt. For meg var det en ganske skummel og kjip opplevelse, sier Sophie Elise i programmet.

Hun gir imidlertid inntrykk av at hun er fornøyd med resultatet.

- Ikke nesa som ga bedre selvtillit

-Men jeg føler det blir feil å si at selve nesa har gitt meg bedre selvtillit. Operasjonen hjalp på, men i bunn og grunn er det jo innsiden som skal jobbes med. Og det har jeg gjort mye av i etterkant, sier Sophie Elise til Side2.

Den jobben har hun også skrevet mye om på bloggen sin.

LES MER: - Jeg er jo tross alt «blogghore»

Til Side2 sier Sophie Elise at jobben besto i å tenke over hva som er bra med henne selv og å tenke gjennom egne idealer. Og ikke minst lære seg å sette pris på alt det hun har.

For tiden er hun på blanding av jobb og ferie i Senegal, noe hun skriver om på bloggen sin.

Psykolog

I dag sier Sophie Elise at hun mener at man bør gå gjennom en form for vurdering hos en psykolog før man som veldig ung får lov til å ta en slik operasjon.

LES MER: Professor: - Disse jentene er store forbilder

-Men jeg har valgt å være ærlig på TV og på bloggen fordi andre i samme situasjon skal føle at de vet mer om hva de går til, sier hun.