Gå til sidens hovedinnhold

Ikke nytt GTA før 2007?

Det ser ikke ut til at det vil dukke opp et nytt spill i «Grand Theft Auto»-serien til neste generasjon før i 2007.

(Spillmagasinet): Det er spillselskapet Rockstar som utvikler de beryktede «Grand Theft Auto»-spillene, priset av gamere og mindre godt likt av de fleste andre.

Rockstars eiere, Take-Two Interactive, la tirsdag frem inntektstallene sine, og forteller samtidig at det neppe dukker opp et nytt «GTA»-spill til en neste generasjons konsoll før tidligst november 2006, skriver Gamespot.

Det betyr antagelig begynnelsen av 2007 her på berget.

To nye «GTA»-spill er imidlertid under utvikling til denne generasjonen av konsoller, et nytt spill til Playstation Portable og PS2-versjonen av «Liberty City Stories».

Rockstar har de siste fem årene lansert alle sine «GTA»-spill på en Playstation-maskin, men administrerende direktør i Take-Two, Paul Eibeler, ville verken bekrefte eller avkrefte om det første spillet til en neste genarasjons konsoll vil lanseres eksklusivt for Playstation 3.

En analytiker stilte dermed spørsmålet om det var mulig at Rockstar ville lansere to spill, ett for Xbox 360 og ett for PS3. Eibeler svarte unnvikende at «alt er mulig» før han henviste til en fersk pressemelding fra Rockstar.

- Vi har en sterk liste av spill til neste generasjons produkter fra Rockstar i skatteåret 2007 (juli til juli), inkludert noen av våre sterkeste varemerker, sier han.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag