Gå til sidens hovedinnhold

Ikke sexsjikane mot Erikssons eks

En arbeidsrett fastslår at Sven-Göran Erikssons eks-elskerinne Faria Alam ikke ble sexsjikanert i det engelske fotballforbundet.

(SIDE2): Alam sa opp jobben som sekretær i FA etter at det ble offentlig kjent at hun hadde hatt en affære ikke bare med landslagstrener Eriksson, men også med FA-sjefen Mark Palios.

Eks-modellen skal ha gitt sine to menn kallenavnene «Sugar» og «Pretty Polly».

Men om hun sluttet frivillig, krevde Alam 330.000 kroner i erstatning fra FA, og anklaget dessuten forbundet for sexdiskriminering og kontraktbrudd.

Hun påsto blant annet at hun var blitt utsatt for sexsjikane fra FA-direktør David Davies mens hun jobbet som hans personlige assistent.

Forbundet mente på at hun selv sa opp for å kunne selge historie til sladderpressen. Alam fikk fire millioner kroner av News of the World for å fortelle de pikante detaljene.

Fredag avviste en engelsk arbeidsrett alle anklager.

- Vi er meget glade for at anklagene om sexsjikane mot direktør David Davies ble enstemmig avvist av retten, sier FA i en kort kommentar.

PS! Nylig ble det kjent at Eriksson i månedsvis har ringt Alam for å prøve å vinne henne tilbake. Mange har spekulert i om det burde koste ham jobben.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken