(SIDE2): Tidligere i år ble den britiske glamourmodellen, Imogen Thomas, mamma for første gang. Kun fire måneder etter fødselen er brunetten tilbake på jo - og det i bare undertøyet.

«Ankom akkurat @CjTRESCHIC for min kallenderfotoshoot!!!! Skal poste en teaser senere :-)», skrev hun til sine drøye 340.000 fans tirsdag.

Kalenderbilder
Til tross for at 30-åringen la på seg nærmere 13 kilo da hun gikk gravid med datteren, Ariana, har Imogen tydeligvis maktet å komme tilbake i toppform på kort tid.

Av tvitringen å dømme er den relativt nybakte mammaen godt fornøyd med å være tilbake på jobb.

Bildene, som ble tatt i forbindelse med en kalender for 2014, er tydeligvis av det sexy slaget da Imogen postet svært så lettkledde bilder av seg selv.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Utroskapsskandale
Den britiske glamourmodellen fikk et realt oppsving i karrieren da det i 2011 ble kjent at hun hadde hatt et seksuelt forhold til Manchester United-stjernen Ryan Giggs.

Hun fikk seg naturlig nok også mange fiender, men da det ble avslørt at Giggs også hadde hatt seg med sin svigerinne, Natasha Rhodri, gjennom mange år var det fotballspilleren som måtte tåle mest pepper for det utenomekteskapelige forholdet.