(SIDE2): Fotballspilleren Ryan Giggs' forsøk på å holde navnet unna offentligheten i sexskandalesaken feilet stort, idet twitterbrukere og så godt som samtlige engelske aviser nærmest ble tent av forsøket på å knebles.

Og nå som katta er ute av sekken, mangler det ikke på detaljer om hva som angivelig skal ha skjedd mellom United-spilleren og glamourmodellen Imogen Thomas de sju månedene forholdet skal ha vart.

- Vi kom overens med en gang fordi vi hadde så mye felles, fortalte Imogen i slutten av april, da hun snakket om deres aller første møte på sensommeren i fjor. Den gang brukte hun ikke navnet hans - men nå som man vet hvem hun snakket om, er det straks et mer interessant lys uttalelsene stilles i.

Familiefaren
Giggs, som skal være verdt godt over 200 millioner kroner bare i sponsorpenger, har vært en av de fotballspillerne som har blitt sett som en av de gode gutta - familiefar, dyktig, pålitelig og respektert både på og utenfor banen. Tobarnsfaren har blitt sett som en skarp kontrast i fotballverdenen, til spillere som Wayne Rooney, Ashely Cole og Petter Crouch.

Men muligens er ikke det hele bildet altså.

Etter deres første natt sammen, skal Giggs ha ringt 28-åringen for å høre om hun hadde kommet trygt hjem. Deretter skal han ha sendt en rekke meldinger med hett og flørtende innhold.

De skal ha tilbrakt natten sammen flere ganger, ofte før han skulle spille kamp.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Giggs startet karrieren i United i en alder av 17 - og har vært med på å vinne 12 av deres 19 ligatitler. Få fotballspillere, om noen, kan måle seg med en slik suksessrik karriere.

Realitykjendisen
Thomas på sin side ble kjent for britene da hun deltok i Big Brother, og i tillegg har en sexvideo der hun og en ekskjæreste opptrer blitt lekket på nett. Som glamourmodell har hun også blitt avbildet naken på coveret til en rekke magasiner.

Hun har tidligere datet fotballspilleren Jermain Defoe og komikeren Russel Brand.

Utro farsfigur
Giggs har ofte fremhevet familien og da særlig sine to barn, når han har spilt kamper. Men selv er han sønn av et splittet hjem, etter at faren, rugbyspilleren Danny Wilson, var utro og forlot moren da Ryan var liten gutt. I tillegg hadde faren et rulleblad.

Alt dette gjorde at unge Ryan tok avstand fra faren og byttet til moren etternavn - Giggs.

- Mer enn sex
Britiske The Sun var først ute med saken, men fikk raskt fotballspillerens advokater på nakken - som gikk rettens vei og fikk medhold i at å navngi spilleren ikke er lov. Påkjenningen for familien hans var delvis årsak, det at Thomas skal ha forsøkt å presse spilleren for penger, ble utslagsgivende. Thomas på sin side har sagt hun vil saksøke, dersom beskyldningene fremsettes på ny.

Uansett ble hun fratatt muligheten til å forsvare seg mot anklager som ble rettet mot henne fra flere hold - ekteskapsødelegger og golddigger blant annet.

- Han fortalte henne at hun var hans store kjærlighet. Hun sa hun var forelsket i han og han i henne. Det var ikke bare sex. Hun trodde det stakk mye dypere, hun var forelsket, sier en venn av realitykjendisen.

To versjoner
Giggs på sin side har sagt at de to kun har møttes fire ganger mellom september og desember 2010. Deretter skal Thomas ha tatt kontakt på ny i mars. Ifølge rettspapirene hevder Giggs at hun skal ha sagt at hun «ville ha» eller «trengte» en halv million, og Giggs avtalte å møte henne på hotellet han bodde på. Der skal han ha gitt henne en signert fotballtrøye, men nektet å gi penger. Et lignende møte skal ha funnet sted kort tid etter, med samme utfall når det gjaldt pengene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Dommeren godtok at disse møtene kan ha blitt avtalt av Thomas i samarbeid med journalister.

Ville hemmeligholde
17. april sto saken første gang på trykk i Sunday Mirror. Da i hennes versjon selvsagt:

- Han er ikke som andre fotballspillere. Han virker veldig ordentlig og privat med god moral, og jeg falt for det.

Hun hevder at hun og Giggs ikke ville fortelle om forholdet til noen, men at journalistene fant ut av det på egen hånd og begynte å grave i saken. Det skal ha vært det siste de to i tilfelle gjorde sammen - etter det rettslige påbudet har Thomas fortalt at hun kun har hatt kontakt med Giggs via advokatene hans, og at det såret.

- I det ene øyeblikket var vi vilt forelsket, i det neste får jeg smelt et påbud i ansiktet. Jeg følte meg som en kriminell. Advokatene hans var veldig kjølige, jeg har grått i dagevis, sier Imogen Thomas til Sunday Mirror.

Hva tredjeparten, Giggs kone Stacey Cooke, mener om saken, er det ingen som har fått vite ennå. Ikke mediene, i hvert fall.

(Kilde: Daily Mail, The Sun, Sunday mirror)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!