(SIDE2): Den britiske glamourmodellen, Imogen Thomas, fikk et realt oppsving i karrieren da det i 2011 ble kjent at hun hadde hatt et seksuelt forhold til Manchester United-stjernen Ryan Giggs.

Hun fikk seg naturlig nok også mange fiender, men da det ble avslørt at Giggs også hadde hatt seg med sin svigerinne, Natasha Rhodri, gjennom mange år var det fotballspilleren som måtte tåle mest pepper for det utenomekteskapelige forholdet.

- Hvordan går det på jobb
Siden den offentlige utbrettingen av sexlivet har Imogen imidlertid skaffet seg kjæreste, og det er den tidligere «Big Brother»-deltakeren Adam Horsley som er hennes utvalgte.

De to turtelduene er for tiden på sin første ferie sammen og fra sitt tilholdssted i Thailand har Imogne Twitret flere bilder. På et av bildene er hun ikledt en bikini og man kan tydelig se at modellen er fornøyd med tingenes tilstand.

- Her har dere mine fans ;-) jeg elsker dere! Og dere hatere...hvordan går det på jobb? ;-), står det under bildet.

Imogen har også postet et bilde av det private bassenget på villaen hun og kjæresten bor imens de er i Thailand. De idylliske omgivelsene ser svært så innbydende ut - noe det virker som også Imogen synes.

- Dette er vårt private basseng i vår fantastiske villa #jeg er så heldig, har stjernen skrevet.