(SIDE2): Selv om hun har måttet anskaffe seg voldsalarm på grunn av drapstrusler og ifølge seg selv går på anti-depressiva for å holde de kjipeste tankene i sjakk, som følge av at navnet på hennes angivelige elsker er offentliggjort, så fortsetter Imogen Thomas å jobbe ufortrødent.

Den 28 år gamle glamourmodellen lar seg derfor avbilde i sexy undertøyet i siste utgave av magasinet Nuts - og viser igjen hele verden hva det er Ryan Giggs går glipp av .

Ikke flere fotballspillere
Men han er ikke den eneste fotballspilleren som (muligens) har grunn til å deppe. Brunetten Imogen har tidligere datet Tottenhamspilleren Jermain Defoe, men sier nå at hun ikke lenger er interessert i gutta med ball og ikke vil date en fotballspiller igjen.

- Nei. Aldri, sier Thomas ifølge The Sun, som gjengir deler av intervjuet og bildene.

Ikke spesiell
Thomas har i flere år vært kjent som glamourmodell med store fordeler, en berømmelse hun fikk etter å ha deltatt i Big Brother. Det er uansett den angivelige affæren med Giggs som har gitt henne mest oppmerksomhet - også utenfor landets grenser.

Selv har hun hele tiden hevdet at hun var oppriktig forelsket i Manchester United-spilleren og ville holde forholdet skjult, og at det rettslige påbudet han påla alle om å holde navnet hans utenfor mediene, derfor såret henne.

Enda mer såret ble hun da nyheten om at Giggs også skal ha hatt et åtte år langt forhold til sin lillebrors kone, sprakk i britiske medier i helgen.

- Jeg trodde jeg var spesiell - dette går fra ille til verre, sier hun i intervjuet.

Hun er ikke alene om å føle seg bedratt og sviktet i saken.

Lillebror Rhodri Giggs skal etter sigende være knust etter at hans egen kone Natasha sto frem og fortalte om det angivelige forholdet til fotallstjernen. Ryan Giggs på sin side hevder det hele er oppspinn.

Han befinner seg for tiden i Spania på ferie med familien, i et forsøk på å redde ekteskapet med Tracy Cooke.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!