(SIDE2): - Dersom min ektemann hadde vært utro mot meg, uansett om det var barn med i bildet, så måtte jeg ha brukt tid for meg selv for å finne ut hva jeg ville gjøre. Jeg ville vært veldig såret. Jeg ville Ikke følt meg respektert og litt forrådt, sier Imogen Thomas - Ryan Giggs angivelige elskerinne - i et intervju med bladet Heat, gjengitt av dailymail.co.uk.

- Jeg hadde ikke akseptert det. For min del er det respektløshet. Jeg har tenkt på hvordan den andre personen føler det, selvsagt.

Giggs kone Stacey Cooke har så langt ikke sagt noe offentlig om anklagene om utroskap, og har med unntak av ett tilfelle opptrådt offentlig med gifteringen på.

- Ville ikke mer
Glamourmodell og tidligere Big Brother-deltaker Imogen Thomas er mest kjent for å være kvinnen som har fortalt om sitt forhold til fotballspilleren. I intervjuet med Heat forteller hun også at hun visste at Manchester United-spilleren var gift da hun innledet et forhold med han, men nekter for at hun håpet at han ville forlate kona Stacey Cooke for hennes del.

- Jeg visste at han var gift og det var noe jeg tenkte på. Men det skulle ikke utvikle seg til noe mer, jeg tenkte aldri slik.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Hun sier videre at hun ikke kunne hjelpe for det, ettersom følelsene tok overhånd.

- Jeg elsket han og kunne ikke kontrollere hva jeg følte. Men jeg spurte han aldri om å forlate henne, sier Imogen som hevder hun alltid har ment at opptatte menn er «fy fy».

- Skjære av meg fjeset
Etter avsløringen om hvem fotballspilleren er - før den tid sørget et rettslig forbud mot at Giggs navn ble nevnt i samme åndedrag som Thomas utroskapsberetning - har 28-åringen opplevd å motta flere drapstrusler.

Det har ført til at hun nå går med voldsalarm.

- De sa de skulle knivstikke mamma i hodet, skjære av meg ansiktet og fore den lille nevøen min med det, og så skyte han i hodet. Og at jeg deretter måtte overvære begravelsen hans, slike ting. Jeg måtte involvere politiet, for familien min trues og denne personen vet hvor jeg bor, sier Tomas.

- Jeg frykter for livet mitt.

- Hva er poenget?
Saken har også ført til at hun går på antidepressiva - at enkelte dager er ok, mens neste dag gjør hun ikke annet enn å gråte.

- Det har vært stunder der jeg har tenkt «hva er poenget lenger», jeg er så hatet. Jeg ses på som en grusom ekteskapsødelegger. En hore og tøyte.

(Kilde: Daily Mail, Heat)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!