(SIDE2): Imogen Thomas, som skal ha hatt et sju måneder langt forhold til Premier League-spilleren Ryan Giggs, har kontaktet politiet etter å ha mottatt drapstrusler.

Den 28 år gamle glamourmodellen er blitt kalt en ekteskapsødeleggende hore på twitter, mens United-fans skal ha kommet med drapstrusler mot henne og familien hennes.

- Skrike av frykt
Hennes to år gamle nevø er blant dem som er navngitt i truslene.

- Jeg har lyst å høre deg skrike av frykt når du ser hva jeg gjør mot deg og familien din.

Ifølge The Sun, skal Imogen selv ha fortalt venner at hun frykter for livet sitt.

- Jeg har måttet involvere politiet, nå som de truer nevøen min, har hun fortalt.

To sider av samme sak
Big Brother-deltakeren og Giggs skal ha møttes på sensommeren i fjor, for deretter å ha innledet et forhold. Thomas har fortalt at de begge var forelsket, mens Giggs lenge forsøkte å holde navnet unna sladderpressen ved å gå rettens vei. Denne uken eksploderte derimot saken og fotballspilleren har fått skandalen brettet ut.

Blant annet hvordan de to skal ha møttes og hvordan de tilbrakte netter før kamper sammen.

Imogen Thomas har fortalt at hun forsøkte å avslutte forholdet, men at Giggs ville mer - han på sin side hevder det hele er resultat av Thomas' forsøk på å presse ham for penger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Twitter
Drapstruslene er ikke første gang Twitter har hatt en sentral rolle i sexskandalen. Giggs ble først offentlig navngitt av parlamentsmedlem John Hemming. navnet hans hadde til da blitt stoppet fra å nevnes i britisk presse ved en rettsordre. Men på Twitter hadde navnet derimot blitt nevnt en gang i minuttet.

Giggs er ikke den eneste som har gått rettens vei de siste årene for å hindre å bli navngitt i lignende skandaler. Hele 333 såkalte gagging orders har blitt gitt de siste fem årene, mange av dem gjelder kjente fotballspillere, som hindrer pressen og andre i å snakke om sakene.

Hemming har oppgitt Giggs søksmål mot Twitter som årsak til hvorfor han navnga fotballspilleren.

(Kilde: the telegraph, the sun)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!