Justin Timberlake er aktuell i actionfilmen «In Time».

Her befinner vi oss i framtiden, hvor menneskets aldring slutter når man fyller 25. Etter dette blir tid den mest verdifulle handelsvaren. De rike kan kjøpe seg til evig liv, mens de fattige må tjene tid på hard jobbing. Hvis de ikke får betalt, vil livet ta slutt.

Likte medspilleren

Timberlake har med dette sin første hovedrolle - sett bort fra filmer som «Friends with Benefits», hvor han deler hovedrollen med en annen. Han forteller at det var krevende med en hovedrolle

- Det var ikke bare fysisk krevende, men også mentalt var det noe nytt for meg. Men det var veldig spennende. Jeg var nok den mest spente personen på settet hver dag, for jeg elsker historien og jeg elsker karakterene, sier han ifølge About.com.

Derfor var han aldri i tvil om å ta rollen. Men han innrømmer at det var enda en grunn til å takke ja:

- Det skader ikke å ha en så hot dame som Amanda Seyfried med i filmen, sier han.

- Sexscener er moro

Seyfried selv - best kjent fra «Mamma Mia!» - klager heller ikke på å spille mot Timberlake. Hun syntes til og med sexscenene var morsomme å spille inn.

- Justin var fantastisk - han kom rett fra innspillingen av «Friends With Benefits», hvor han hadde sex så å si hver dag på jobben - så det var veldig lett for oss begge. Vi bare satte i gang, og så sa vi: «Det var bra!» sier hun ifølge AmoreMagazine.com.

I motsetning til de fleste andre skuespillere, har hun ikke noe imot sexscener.

- Sexscener er moro. Mange av medspillerne mine har vært sexy fyrer på min alder, så hvorfor ikke? Jeg skal ikke late som om jeg ikke syns det er gøy, sier hun.

Grusomme antrekk

I filmen forblir man 25 år resten av livet etter å ha nådd maksimumsalderen. Skuespillerne får spørsmål av Collider.com om de har en idealalder.

- Tenker du noen sinne på da du var 11? spør Seyfried.

- Ja - bare 11, drømmer Timberlake.

Han innser imidlertid at han ikke vil gå tilbake til sine yngre dager.

- Mye fra min ungdomstid har blitt dokumentert, og jeg kan ærlig talt si at jeg ikke ville gått tilbake til noe av det, sier han.

Og fordi han vokste opp i medienes søkelys, mener han at folk burde vært ærligere mot ham.

- Hvorfor fortalte ingen meg hvor grusomme noen av antrekkene mine var? sier han ifølge Hollyscoop.com.

HTML EMBED