Gå til sidens hovedinnhold

Se pikene som stjal showet

Hvem tror du var hetest på rød løper under jentenes aften i Beverly Hills tirsdag?

(SIDE2): Cameron Diaz og Eva Mendes var uten tvil de heteste stjernene på rød løper under «Women in film awards» og feiring av filmen «The women» i Beverly Hills tirsdag kveld. Bildene ser du her.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

SE VIDEO OG FLERE BILDER LENGER NED

En rekke av kjendiser
De kvinnelige skuespillerne feiret seg selv i hjertet av Hollywood tirsdag kveld med «Women in film awards» og filmen «The women», som er en reproduksjon av George Cukors klassikeren fra 1939.

På listen over de mest celebre gjestene var Cameron Diaz, Eva Mendes, Rumer Willis, Nicole Richie, Salma Hayek og Ginnifer Goodwin.

Den 35 år lange tradisjonen med Women in Film-organisasjonen er en støtte til kvinnelige skuespillerne - og prisen deles ut hvert eneste år.

Film om vennskap
Filmen «The Women» ble også feiret denne kvelden - en film om vennskap, med kun kvinnelige skuespillere. Ikke en eneste mann finnes i kulissene engang.

Filmen har premiere i USA 12. september 2008 - og spilles av blant annet Meg Ryan, Eva Mendes, Jada Pinkett Smith og Debra Messing. Alle skuespillerne var til stede under festen i Los Angeles, og alle hadde de lovende ord å si om den nye filmen.

- Det jeg virkelig, du vet, det jeg virkelig elsker med denne filmen, det er alt om hvordan kvinner gjør det slutt, når venninner gjør slutt på vennskapet. Når slike vennskap er i trøbbel berører det et helt samfunn, sa Meg Ryan under festen i Beverly Hills.

SE KLIPP FRA FILMEN OG PREMIEREN HER:

248925

Sexy i rødt
Rødt var tydelig festens råeste farge. Blondinen Cameron Diaz strålte i rødt og hvitt mønstret fra topp til tå, mens Rumer Willis var ikledt en knallrød kjole.

Nicole Richie var trolig festens mest fargerike i en lang kjole i mønstret blått og lilla. Se alle bildene fra festen lenger ned.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

SE BILDENE HER:

293

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken