Gå til sidens hovedinnhold

- Ingen aviser legges ned

Eriksen lover flere lokalaviser.

Med oppkjøpet av Edda Media og salget av TV2 har A-pressen tydelig signalisert at det er lokalmedier, og det lokale annonsemarkedet, som er fremtiden i konsernet.

- Vi skal utvikle lokalmedier over lang tid. Samtidig er det viktig å sikre resultater her og nå. Men vi kan satse, og vi kan ha tålmodighet når det trengs, sier konsernsjef i A-pressen, Thor Gjermund Eriksen til dittoslo.no.

Les også: - Ingen passer bedre sammen enn oss

Å legge ned enkelte aviser er heller ikke noe som blir aktuelt.

- Vi lever på å utgi aviser, ikke legge de ned. Som en følge av dette oppkjøpet kan jeg garantere at ingen aviser blir lagt ned, sier Eriksen til avisen.

Les også:Skal satse mer på nettaviser

A-pressen har også stolt proklamert at Edda Media nå kommer «hjem».

- Jeg mener ikke Mecom (tidligere eier av Edda Media journ.anm.) har vært en dårlig eier, men jeg mener vi kan legge til en kvalitet som Mecom ikke har, og det er at vi er basert i Norge. Det er ikke uten betydning at man har norske eiere som styres etter norsk kultur og norsk måte å drive bedriften på og er i nær dialog med norske myndigheter.

- Jeg er helt sikker på at denne sammenslåingen bidrar til at vi har flere aviser om fem år enn om hvis vi ikke hadde gått sammen, sier han til avisen.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken