Gå til sidens hovedinnhold

Innflytelsesrike stjerner

Justin Timberlake og Leonadro DiCaprio er blant verdens mest innflytelsesrike personer.

(SIDE2): Det amerikanske magasinet Time har kåret de hundre mest innflytelsesrike personene i verden.

På listen er det en rekke kjente navn innen kultur og underholdning. Personene på listen er ikke rangert.

Her er noen av navnene på listen:

Justin Timberlake
- Det er vanskelig å forklare hva Justin Timberlake betyr for musikken. Han er en underholder, en skribent, en produsent, en skuespiller, en forretningsmann, skriver Timbaland, produsent og aktuell med CDen Shock Value, i Times.

Leonardo DiCaprio
- Da han ble en superstjerne, hadde han et valg. Han kunne ha gjort det behagelig for seg selv i kommersielle action-thrillerroller. Men han valgte å gjøre det annerledes. Jeg ser på ham, og jeg vet at han er en ekte skuespiller. Kameraet vet det. Og viktigst, publikum vet det, skriver regissør Martin Scorsese.

Martin Scorsese
Dette er en av verdens fremste regissører. Med filmer som «Taxi Driver», og «Raging Bull» har han bergtatt en hel filmverden. I februar fikk han sin første Oscar, for «The Departed». For tiden jobber han med tre manus og et par dokumentarer.

Oprah Winfrey
- Hun er et ikon for mennesker over hele verden, på grunn av hennes hjelp til dem som har møtt lignende utfordringer som henne selv. Hun er en modell for alle fordi hun viser at én person kan gjøre en forskjell i andres liv, skriver Nelson Mandela.

Simon Fuller
- Han er hardtarbeidende og vet at du sjelden får enkle seire i livet. Han liker å håndtere uventede utfordringer. Det er ikke overraskende at han har suksess, fordi, til tross for at han er snill, slåss han også for det han tror på, skriver David Beckham om mannen som står bak blant annet Idol og Spice Girls.

Andre kjente navn på listen er blant annet Kate Moss, Rosie O’Donnell, Brad Pitt, Dronning Elizabeth II, Arnold Schwarzenegger, Tyra Banks, George Clooney, Cate Blanchett, Sacha Baron Cohen (Borat) og Michael J. Fox.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis