(SIDE2): Men, den poshe fru Beckham mener nå at hun har spiseforstyrrelsene under kontroll, skriver danske Ekstra Bladet.

«Hva sa jeg!», er det nok mange der ute som vil si eller tenke, nå som Victoria Beckham innrømmer at hun ikke alltid har hatt et like normalt og enkelt forhold til mat.

Begynte i Spice Girls-tiden
Besettelsen med å være tynn skal ha begynt under Spice Girls-tiden, hvor menyen besto av grønnsaker, og bare grønnsaker.

- Jeg begynte utelukkende å spise grønnsaker. Men det gikk aldri opp for meg, at jeg hadde spiseforstyrrelser, forteller hun i et åpenhjertig intervju med Heat. Det skriver seher.no.

Gjennom den plutselige verdensberømmelsen med jentegruppen Spice Girls, ble Posh besatt av sitt utseende.

- Jeg kunne gå bort til speilet for å sjekke størrelsen på rompa, for så å sjekke om dobbelthaken min var blitt mindre!

Gikk ut over fertiliteten
Etter en stund fikk Victoria diagnosen polycystisk ovariesyndrom (PCOS), som kan gjøre det vanskelig å få barn, og slik gikk det endelig opp for Posh hvor galt det faktisk stod til.

- Jeg begynte å spise mer etter det, men skaden var skjedd. Det eneste jeg kunne spise var grønnsaker, kylling, frukt og fisk. Jeg kunne absolutt ikke klare å spise vanlig mat, det hadde jeg jo ikke gjort på lenge, forteller hun.

Men, hun mener nå at hun har fått et mer fornuftig forhold til kaloriene, selv om hun fortsatt er veldig opptatt av hva hun putter i munnen.

- Jeg kontrollerer hva jeg spiser. Men jeg mener at det er stor forskjell på det å ha en spiseforstyrrelse og det å kontrollere hva du spiser, sier fru Beckham.