Gå til sidens hovedinnhold

Inntar USA med lighter - igjen

Det amerikanske branndirektoratet mente at Morten Kjolbergs lek med lightere var så farlig at han måtte stenge sine nettsider. På nasjonaldagen 4. juli gjør han comeback.

Vi har skrevet om Morten Kjølberg fra Strømmen tidligere. Han startet nettstedet zippotricks.com i 1996. Her sendte fans fra hele verden inn videosnutter av sine lightertriks, og dette ble etter hvert en utrolig populær hobby.

655 triks
Kjølberg har også reist rundt med sitt eget lightershow. Men i fjor høst ble nettstedet stengt etter at flere klaget på at dette var en farlig hobby.

Morten Kjølberg har nå åpnet et nytt nettsted, lightertricks.com, som er bygget etter samme lest som zippotricks.com. Her kan man se hele 655 ulike triks som man kan gjøre med en zippolighter.

Nå får også amerikanske fans tilgang til disse triksene igjen. Da det forrige nettstedet ble stengt fikk Kjølberg over 20.000 e-poster fra frustrerte fans, hovedsakelig amerikanere.

Lightertriks verden over
Men til tross for at de nye nettsidene ikke har vært tilgjengelige for alle, opplever de massiv trafikk. Ifølge en pressemelding har lightertricks.com i gjennomsnitt 1 million besøkende i måneden, og de regner med at trafikken vil doble seg når de åpner for amerikanske besøkende 4. juli.

I tillegg planlegger Kjølberg å lansere japanske og kinesiske utgaver av nettstedet i løpet av de neste seks månedene. Det kommer også DVD-er, CD-ROMs og bøker som fansen kan kjøpe.

Ønsker du å lære deg noen nye fancy triks eller bare se ekspertene i aksjon kan du besøke lightertricks.com ved å følge lenken under.

Besøk lightertricks.com

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud