Gå til sidens hovedinnhold

Inspirerende juniorstart

ANFI DEL MAR (vif.no): Mens a-laget nettopp har begynt sin treningsleir på Gran Canaria avslutter snart Vålerengas juniorlag sin treninguke. Oppholdet har vært nyttig både sportslig og sosialt.

Juniorlaget ankom Gran Canaria for fem dager siden. Lørdag reiser de tilbake til Norge med fornyet inspirasjon. Hovedtrener Andreas Holter forteller om en treningsuke som har svart til forventningene.

- Vi har trent godt på en veldig fin kunstgressbane i Maspalomas og har jobbet mye med struktur og helhet her nede. Gutta har vært veldig pigge og det har hevet kvaliteten på treningene. Vi har fått en veldig bra start på året.

Varmen inspirerer
Harald Aabrekk sa etter den første a-lagsøkta at varmen og forholdene på Gran Canaria inspirerte spillerne til å yte mer på trening enn de ville gjort hjemme. Holter har sett den samme effekten hos juniorene.

- Vi får satt en standard for hvor høy intensiteten bør være veldig tidlig i sesongen som vi tar med oss videre i tiden som kommer. Sånn sett er vi nok noen steg lenger fremme nå enn om vi hadde innledet hjemme i Norge.

Det har vært en hard treningsuke for unggutta med mange økter og tunge løpeturer, men det har også blitt tid til å være sosiale.

- Ja, gutta har hatt det veldig fint her nede. Fine rom og godt vær. Vi har fått spleisa gruppa godt sammen. Det er viktig med gode relasjoner også utenfor banen.

På tur med gutta
Midtbanespiller Fredrik Carlsen setter pris på det sosiale aspektet ved turen.

- Det er moro å dra på tur med gutta. Vi spiller fotball sammen hele året og nå blir vi bedre kjent med hverandre. Dessuten er det fint at så mange fra klubben er her samtidig. Vi får hilse på a-lagsgutta og styket klubbfølelsen.

- Om kveldene har det blitt mye kortspilling, playstation og tv-titting på rommet, men når sola er oppe er vi stort sett på stranda eller i bassenget.

Reklame

Gigantisk pute: Denne gir optimal sovestilling