Gå til sidens hovedinnhold

Blir du irritert av disse personene?

Noen MÅ bare poste et bilde på Instagram.

(SIDE2:) Det er alltid noen personer som gjør det litt vanskeligere å tusle nedover gatene, særlig i rushtiden når «alle» er ute.

iVillage.com har listet opp noen klassiske og morsomme eksempler på folk man ofte støter på:

1) Personen som skal gå akkurat der du går
Du går bak en person, men i det du forsøker å gå forbi så klarer personen selvfølgelig å svinge akkurat i den samme retningen som deg.

Merkelig nok så skjer dette også ofte når du møter en person. Det ender opp med at begge lener seg både til høyre og til venstre, men det tar litt tid før man faktisk klarer å gå forbi hverandre.

2) «Sneglen»
De saktegående personene ser ut til å dukke opp i det øyeblikket du er på ditt travleste. Og uansett hvor mye du går til siden så vil personen foran deg på et eller annet vis bare være i veien.

Personer som holder et sakte tempo er også kjent som «turister på besøk i ukjent by» og kjennetegnes gjerne av at de holder på store bykart, har kamera rundt halsen og stopper opp for å fotografere ALT de ser.

3) Avhengig av Instagram
#Må-finne-flere-hashtags-NÅ-for-at-folk-skal-like-bildet-mitt. Noen personer kan bare ikke vente med å poste et bilde på Instagram og tusler nedover gaten med øynene klistret på telefonskjermen i stedet for å se hvor de går.

Når fokuset er på å finne et kult filter til et bilde fremfor å se hvor man går, kan det fort bli kollisjoner og dårlig stemning.

Fortau og gater fungerer akkurat slik som på bilveien - se derfor hvor du går og ta hensyn til andre.

4) Personer med STORE paraplyer
Selvfølgelig er det kjekt med paraply når det begynner å regne. Bare vær oppmerksom på å bøye den litt ned eller til siden når du passerer andre - det er fort gjort å «slå ned» andre der du tusler rundt med den gigantiske paraplyen din.

5) Han eller hun som plutselig bare stopper opp
Det er trangt, det er mange mennesker og du er egentlig litt for sent ute til en avtale. Midt i folkegjengen stopper personen foran deg helt opp og før du rekker å reagere har du ufrivillig rukket å hilse på både nakkehårene og snust i hodet til personen som har gått foran deg.

6) Den menneskelige veggen det er umulig å komme seg forbi
Denne «veggen» består gjerne av tre, fire stykker som går ved siden av hverandre og blokkerer alle muligheter for å passere.

Av og til kan det være greit å sjekke om det er noen som ønsker å gå forbi når du og vennegjengen spaserer nedover gatefortauet.

7) Uansvarlige hundeeiere
Selvfølgelig skal både hunden og hundeeieren ha like stor rettighet til å gå i gatene som alle andre, men husk å ta ansvar for kjæledyret og det den eventuelt måtte legge igjen.

Ha alltid med en hundepose til å plukke opp skitten - de fleste vil nok nemlig påstå at det er ikke gøy å tråkke i hundemøkk.

8) Personer som snakker så altfor høyt i handsfree
Ved første øyekast ser det ut som den fremmede står og snakker til DEG, men så skjønner du at det er et handsfree-sett som skyldes den høyrøstede stemmen. Noen som kjenner seg igjen?

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken