Gå til sidens hovedinnhold

Selena Gomez er den nye Instagram-dronningen

Nå har artisten 69,8 millioner følgere.

(SIDE2): Selena Gomez har tatt over Instagram-tronen.

Denne uken passerte skuespilleren over 69,8 millioner følgere og er dermed nå den mest populære personen på Instagram, skriver Billboard.com.

Titalls millioner følgere

Det var på mandag at Selena kapret førsteplassen foran den forrige rekordholderen Taylor Swift som i skrivende stund har 69,4 millioner Instagram-følgere.

På tredjeplass finner vi selfiedronningen Kim Kardashian med 63,9 millioner følgere. De andre Kardashian-søstrene kan også skryte av å ha flere titalls millioner følgere. Kendall Jenner har 51,6 millioner følgere, mens lillesøster Kylie har 54,5 millioner følgere.

Over 44,7 millioner følger Khloe Kardashian på Instagram, mens Kourtney Kardashian «bare» har 36,1 millioner følgere.

- Mest populære jenta i USA

At Selena Gomez er en populær dame er ikke vanskelig å forstå.

Tidligere i år var stjernen på fremsiden av «W Magazine» der hun ble beskrevet som «hottere enn noensinne» og omtalt som den mest populære jenta i USA akkurat nå.

Artisten har det siste året vist at hun ikke er redd for å vise hud, hverken på den røde løperen eller i sosiale medier.

Selena Gomez tok seg også en pause fra rampelyset i perioden slutten av 2013 og begynnelsen av 2014 på grunn av lupus, men nå er det derimot ingen tvil om at brunetten er tilbake i rampelyset for fullt.

Kommentarer til denne saken