Gå til sidens hovedinnhold

Få designerpreg på utearealet

Slik går du utetiden elegant i møte.

(LXUS.no) Det er ikke alle som reiser til fjells i påsken. For mange er ferieuken i april en ypperlig anledning til å gjøre hage og terrasse klar til sommeren, og både hagesentre og møbelbutikker merker ekstra stor pågang på denne tiden av året.

LES OGSÅ:
Svindlersetene kan bli dine
Flytt hit - få en Lamborghini

Og dersom du føler at plastmøblene med jordslag du har klamret deg fast i siden 1986 begynner å gå ut på dato, så er vi i LXUS-redaksjonen selvsagt helt enige i det. Men hvordan skal du gå frem for å få nabolagets flotteste uterom? Her får du noen smarte kjøpetips og en liten trendoppdatering.

Spar penger på netthandel

Det trenger ikke lenger være så dyrt å få designerpreg på utearealet. Nyoppstartede, norske Fresh Living selger lekre designmøbler på nettet uten fordyrende mellomledd - perfekt for deg som går en saftig skattesmell i vente.

Møblene er vedlikeholdsfrie og har ramme i rustfritt aluminium, for at luksusdyr som heller vil sole seg og drikke hvitvin enn å slipe, pusse og lakkere skal få gjort nettopp det.

Stram trend

I år er det enkel eleganse som gjelder i hagen, og det stilles helt andre krav til møblenes design enn tidligere.

- Møblene, og da særlig sofaen, skal nå tåle å stå midt i rommet eller på terrassen og må ha lekker design fra alle kanter, ettersom ryggen ikke lenger gjemmes mot en vegg, forteller Fredrik Bretzeg fra Fresh Living til LXUS.

Han legger til at årets hagemøbeltrend spiller på kontraster - lyst mot mørkt, mykt mot hardt, matt mot blankt.

- Dersom du vil gå for denne stilen må du tørre å være dristig. Sort, brunt og grått er de heteste fargene, med lange, rette linjer og en mer kantet form. Puter i lime og rødt er også friskt og in denne sesongen, sier Bretzeg. .

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

Slik sparer du enkelt 600 kroner på mobil-abonnementet

Kommentarer til denne saken