(SIDE2): Om du skal invitere til julemiddag og vil imponere gjestene, kan du pynte bordet på rojalt vis.

Hent inspirasjon fra bildekarusellen nederst i saken!

Seks av Danmarks grevinner, grever, baronesser og baroner har dekket julebord som avspeiler rojale juletradisjoner gjennom generasjoner og du kan hente inspirasjon fra de vakre bordene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ulike stiler
De seks ulike bordene gjenspeiler ulike stiler. Du kan blant annet la deg inspirere av motorsykkel eller golf, og se hvordan familiene drar inn både nye og gamle tradisjoner i høytiden.

Du kan også dekke på etter sofistikerte eller glamorøse tendenser, alt etter hva du er ute etter.

Royale tradisjoner
Hvert år har Royal Copenhagen dekket tradisjonelle julebord, som skal være en inspirasjon for folket. I år er det 45 år siden det første bordet ble dekket, og det er i denne forbindelse de rojale familiene har gitt et innblikk i sine tradisjoner.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Glamorøst
Baronesse Caroline Fleming fra Valdemars Slott velger den glamorøse stilen når de dekker på til jul. Bordet er en blanding av tradisjonelt og nytt, og er en morsom vri i høytiden.

Piknik
Grevinne Caroline Søeborg Ahlefeldt fra Egeskov Slott viser frem en utradisjonell måte å tenke julebord på. Hun har tatt utgangspunkt i en piknik, og en motorsykkel har fått mye oppmerksomhet i dekoreringen.

Overdådig
Baronesse Helle Reedtz-Thott og Baron Otto Reedtz-Thott fra Gavnø Gods har dekket bordet i en overdådig stil, som gjenspeiler tradisjoner og jakt. Jordfarger og rødt står i fokus, og stemningen er koselig og hyttepreget.

Golfinteressert
Lensgrevinne Victoria Bernstorff-Gyldensteen fra Ryldensteen Gods er svært utradisjonell, ved å ha valgt golf som fokus. Dette bordet er dermed perfekt for deg som er golfinteressert. Kongeblått og grønt er farger i fokus.

Rødt i fokus
Grevinne Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe fra Gisselfeld Kloster, har rødt som fokusfarge på sitt julebord. Hun bruker friske roser, og hvitt service til å skape stemning.

Gamle tradisjoner
Grevinne Mette Ahlefeldt-Laurvig og Greve Christian Ahlefeldt-Laurvig fra Tranekær Slott, har dekket bodet etter gamle tradisjoner, og viser her sin personlige smak og dekor.

Hent inspirasjon
Julebordene hos Royal Copenhagen på Amagertorv i København, er en tilbakevendende begivenhet, som tenner lys i manges øyne.

Fra slutten av november og til årsskiftet besøker omkring 300.000 mennesker julebordene.

La deg inspirere av de vakre bildene, som garantert vil få deg i julestemning.

Side2 gir deg juletips hver dag frem til jul!

I morgen: Slik får du hvit jul

Les mer interiør her

1247

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!