(SIDE2): Dating på nett er blitt mer vanlig enn å gjøre det på gamlemåten (vi husker knapt hva gamlemåten er – treffes over stabelen av ferdigpizza på butikken, gnister fyker og man avtaler kaffe-treff?) – og det finnes en haug av forskjellige apper og nettsider.

Vi har apper som Tinder, Happn og Hinge, samt de mer tradisjonelle nettsiden Sukker, Match og Møteplassen. Tinder har gjort susen for mange, og er blant de mest populære måtene å treffe nye mennesker på.

Her kan man enten fremstå som at man er på søken etter partner, mer eller mindre langvarig, eller legge korta på borde og utbasunere at behovet kun er fysisk.

Så populært er Tinder, at det får skylden for at flere får kjønnssykdommer.

LES også: Bruker Tinder for å få uforpliktende sex

Men det er selvsagt ikke bare å lage en profil, og gjøre de rette tingene der – man må jo strengt talt kommunisere et minimum med vedkommende for å få til et møte. Og da er det et ord du for alt i verden bør unngå, skriver Independent.

Tregingen

Dateappen Hinge sjekket aktiviteten til 5000 brukere i løpet av et døgn, og fant at ordet «sorry» er drepen. Starter du en nett-samtale med «sorry» (på norsk unnskyld, beklager – men vi nordmenn bruker også sorry i stor grad), er det 56 prosent mindre sjanse for at du får et svar i for av et telefonnummer.

Også de som er vage og ikke klarer være konkrete når det gjelder et eventuelt møte, får mindre respons. «I løpet av helgen» eller «neste uke» reduserer sjansene for at det skal utveksles nummer med 40 prosent.

(Dersom du er helt elendig på nett-meldinger, så kan du sjekke disse 6 tipsene for hvordan du får svar på flørte-meldinger)

Latter er gull

På den positive siden fant Hinge-folka også ut hva som er det beste man kan gjøre for å oppnå positiv respons, er å bruke akronymet «lol», eller andre måter å uttrykke latter på. Slike samtaler har 17 prosent større sjanse for at det finner sted en utveksling av telefonnummer.

Og å gi komplement for den andres navn er heller ikke dumt. Det øker sjansen med 12,5 prosent.

Jenter vs gutta

Kanskje greit å vite, om du sliter med nett-datingen. Men verden er jo ikke rettferdig, og jenter kan gjøre 5 ting på date, som gutter ikke kan. Dessuten, hva med å være klar over de 9 ting hun tenker før og under Tinder-daten?

Når det gjelder menn og dateprofiler, flørting og dating, så er dette grunnen til at enkelte menn sender penisbilder. (Noe som forøvrig er lov å sende , men bare frem til et visst punkt.)

Dersom du har klart å skaffe deg en nett-date, og altså treffer vedkommende - men det likevle ikke blir noe mer, på den ene aller andre måten? Da kan du undersøke om du (dessverre) må hukke av noen av de 3 årsakene til at man garantert ikke får kjæreste.