I dagens teknologiske verden med Tinder, nettdating og andre sosiale sjekkemetoder har kanskje den gode, gamle sjekkereplikken mistet noe av sjarmen sin.

Men hva om du kombinerer sjekkereplikken og bildetjenesten Instagram? For hva er vel mer sjarmerende enn å bli «gjenkjent» av en fremmed fyr på grunn av bildene du deler på sosiale medier?

Det er det skøyeren og Youtube-stjernen Andrew Hales har testet ut i sin nye skjult kamera-video, der han sjekker opp jenter med setningen «jeg følger deg på Instagram». Det kunne neppe blitt mer ekkelt om han da ikke hadde stilt samme spørsmål, bare med en fille dynket i kloroform i hånden.

Men Hales er ingen tulling med en Van. Den unge amerikaneren driver nemlig den populære Youtube-kanalen LAHWF («Losing all hope was freedom» som er et sitat fra «Fight Club» journ. anm.). Hales legger ut videoer der han gjør, mildt sagt, flaue ting offentlig.

Fra å holde folks hender til å avsløre intime detaljer om seg selv, har Hales funnet en underholdende måte å tjene til livets opphold.

Under er noen andre av Hales beste videoer.