Gå til sidens hovedinnhold

InterOil lukter på 10.000 fat

Med nok en ny treff i Peru er InterOil nå på full fart mot 10.000 fat olje per dag.

Oljeselskapet InterOil Exploration and Production ASA har nå satt den nest siste av brønnen I den pågående borekampanjen i Peru i produksjon. Brønnen er nok en suksessfull brønn for selskapet, og dagsproduksjonen ligger på omkring 800 fat per dag.

NA24 - din næringslivsavis

Brønnen ligger i Mirador-feltet i Peru og bringer selskapets oljeproduksjon i landet opp i nær 7.000 fat per dag. Totalt omfatter borekampanjen 12 brønner i den sørlige delen av Mirador-feltet. InterOil har 100 prosent eierandel i feltet.

Ser mer
Den sørlige delen av Mirador har nå en egenproduksjon på over 4.400 fat per dag. Den siste av brønnen er også ferdigboret og påviste olje som forventet. Denne brønnen er nå under logging og vil bli test i løpet av noen dager.

Når denne brønnen også settes i produksjon, forventer adm. direktør Nils N. Trulsvik at selskapet vil være nær sitt mål om 10.000 fat per dag fra feltene i Peru og Colombia.

Flere brønner
På bakgrunn av den suksessfulle borekampanjen i Sør-Mirador iverksetter InterOil nå en 3D seismikkstudie over området som forventes å ta 4 til 6 måneder å gjennomføre.

Studien vil inngå i utarbeidelsen av selskapets utviklingsplan for Mirador i 2009. Foreløpige analyser antyder at det kan være rom for omkring 20 brønner til i Sør-Mirador.

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken