Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg vil til utlandet

Elisabeth Carew om ambisjonene, sceneskrekk og det å være søstera til han du vet.

(SIDE2): - Hahaha, om jeg er værinteressert? Nei, det er helt tilfeldig, ler 23 år gamle Elisabeth Carew.

Man må jo bare spørre. I disse dager er nemlig den vordende RnB-divaen aktuell med to singleutgivelser i «Thunder» og coverlåta «Even If The Rain».

- Men selv om både «Thunder» og «Even If The Rain» er ganske dramatiske og triste titler ved første øyekast, er begge to positive og oppløftende låter. «Thunder» handler for eksempel om å reise seg etter å ha blitt tråkka på, sier Carew.

Lytt: Elisabeth Carew på Myspace

- Helt patetisk når det gjelder nerver
Side2 møter Elisabeth like etter endt lydsjekk på Solli Plass i Oslo, hvor hun senere på dagen opptrådte på NRJ In The Park 2009. Nervene hadde ennå ikke meldt sin ankomst, men Carew innrømmer gjerne at hun fortsatt blir nervøs før hun skal opptre live.

- Jeg er helt patetisk når det gjelder nerver. Men jeg er fast bestemt på at jeg ønsker å synge live. Jeg har gjort et par playback-opptredener på TV, og det føles bare feil å stå der og mime til sin egen stemme, sier hun.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Vil leve av musikk
Nerver eller ei. 23-åringen virker uansett fast bestemt på at artistlivet er noe hun vil fortsette med resten av livet.

- Jeg vil nå ut til folk med musikken min og leve av dette i fremtiden, sier Carew.

- Og hva med utlandet?

- Ja, det er også naturligvis noe jeg tenker på. Det er vanskelig å leve av min type musikk om man bare holder seg i Norge. Jeg har ikke valgt den tryggeste sjangeren i så måte. Men det finnes jo bevis på RnB-artister som greier seg fint her også.

Artikkelen fortsetter under bildet

- Noen henger seg opp i John
Når man i tillegg til å være et av landets mest lovende RnB-håp også er søster av vår største fotballstjerne, har det ikke akkurat manglet på medieoppmerksomhet i Elisabeths karriere så langt. Men blir hun noen gang lei av at Johns navn kommer opp i intervjusituasjoner?

- Vet du hva? Som oftest har det gått overraskende greit når det gjelder spørsmål om John. Selvfølgelig dukker det alltids opp noe, men det er bare unntakene som virkelig henger seg opp i ham. Da kan jeg få spørsmål som «hvilke klær liker John?» og sånn.

- Hva svarer man på et slikt spørsmål, egentlig?

- Da pleier jeg å be de ringe ham i stedet, flirer lillesøster Carew før hun haster videre til den første av dagens to spillejobber.

Singlene «Thunder» og «Even If The Rain» er ute nå.
Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken