Gå til sidens hovedinnhold

Intime detaljer kan avsløres

Madonna frykter at private detaljer om skilsmissen kan lekke ut.

(SIDE2): Intime historier fra Madonna og eksmannen Guy Ritchies ekteskap kan lekke ut fra rettsapparatet.

//LES MER OM KJENDISER HER//

Åpen rettssak
Privat misnøye, krangler og økonomiske oppgjør – det er episoder Madonna nå frykter skal nå offentligheten. Ifølge Expressen skriver The Sun at forhandlingen om foreldreretten om de tos felles barn Rocco (8) og David (3) opp i en domstol neste måned. Det er i denne forbindelse at andre detaljer om ekteskapet kan komme opp. Rettssaken vil være åpen for offentligheten.

Madonnas 12 år gamle datter Lourdes vil bli boende hos henne.

Frykter offentliggjøring
- Madonna frykter for dette. De synes det ville være grusomt å få sine private uoverensstemmelser offentliggjort, sier en kilde til The Sun.

Stjerneparet skilte lag ved årsskiftet etter å ha vært sammen i over åtte år. Madonna har likevel ikke vært singel lange tiden, hun er allerede koblet med to menn, den siste Jesus Luz (22).

Kobles til 22-åring
De to ble først koblet som et par før jul, da Madonna visstnok skal ha blitt så begeistret over den kjekke latinske Jesus at hun ba ham med på innspurten av sin Sticky & Sweet-turné. Hva Jesus’ religiøse familie mener om ryktene vites ikke, ei heller hva de synes om at superstjernen er fire år eldre enn Jesus egen mor.

Guy Ritchie skal visstnok ikke være særlig fornøyd med ryktene som florerer rundt hans tidligere kone.

Les også
Madonna i seng med 22-åring

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken